Pop / Rock Dance Hiphop Jazz Wereld Klassiek Hedendaags Podia Festivals Genreboom

ACTION IN DC

Overzicht | Biografie | Discografie | Foto's | Audio/Video

Periode

1989 - 2009

Genre

coverbands, hardrock

Online

Officiƫle website

Action In DC

Coverband met louter muziek van de Australische hardrockformatie AC/DC. In de bezetting onder meer de in Engeland geboren bassist Nick McGrath (o.a. Wicked Wonderland) en gitarist Vincent Fis (uit de Belgische prog-rockband Now). Als McGrath in 2000 zich een paar jaar met andere muzikale projecten bezighoudt, wordt zijn plek tijdelijk ...
Volledige biografie...

Bezetting

Lambert van den Munckhof   drums
Mario Vermulst   zang
Vincent Fis   gitaar
Laurent Schijns   gitaar
Nick McGrath   basgitaar

Overige muzikanten

Barend Courbois   basgitaar
Jan Somers   gitaar

Genoemd in de biografie van

1993   Whistler Courbois Whistler

Biografie Action In DC

Coverband met louter muziek van de Australische hardrockformatie AC/DC. In de bezetting onder meer de in Engeland geboren bassist Nick McGrath (o.a. Wicked Wonderland) en gitarist Vincent Fis (uit de Belgische prog-rockband Now). Als McGrath in 2000 zich een paar jaar met andere muzikale projecten bezighoudt, wordt zijn plek tijdelijk overgenomen door Barend Courbois (o.a. Vengeance, Whistler Courbois Whistler).

In de discografie worden officiƫle opnamen die zijn uitgebracht van de betreffende persoon, band of ensemble per soort geluidsdrager chronologisch opgesomd. Meerdere uitgaven binnen hetzelfde jaar staan alfabetisch gerangschikt. Bij Gastbijdragen worden alleen bijdragen gelinkt aan platen van acts die een volledige vermelding hebben in de Muziekencyclopedie. Dit overzicht is bedoeld als index en biedt daarom geen volledige opsomming. Als muzikanten ook deel uitmaken van de bezetting van een band die in de encyclopedie staat, zijn de discografische gegevens terug te vinden bij de desbetreffende band.

Audio/Video Action In DC

Er is nog geen audio- of videomateriaal aanwezig.
Zelf audio of video toevoegen

Zelf audio of video toevoegen

Muziekencyclopedie.nl op Facebook Muziekencyclopedie.nl op Twitter

reageer