Pop / Rock Dance Hiphop Jazz Wereld Klassiek Hedendaags Podia Festivals Genreboom

ARISTO + FRIENDS

Overzicht | Biografie | Discografie | Foto's | Audio/Video

Periode

2006 - heden

Genre

wereldmuziek

Online

Officiële website

Aristo + Friends

Aristo + Friends is een gelegenheidsband rondom de uit Griekenland afkomstige orkestleider/arrangeur Aristo Tzignolis oftewel Fred van Straten (o.a. De Gigantjes, Total Touch). Op het album Aristo + Friends uit 2007 werken meer dan 40 bevriende musici mee uit diverse windstreken. De cd Aristo + Friends is geïnspireerd door Quincy ...
Volledige biografie...

Bezetting

Fred van Straten   arrangeur, componist, toetsinstrumenten

Genoemd in de biografie van

2000   Fred van Straten
2007   De Gigantjes
2007   Michelle

Biografie Aristo + Friends

Aristo + Friends is een gelegenheidsband rondom de uit Griekenland afkomstige orkestleider/arrangeur Aristo Tzignolis oftewel Fred van Straten (o.a. De Gigantjes, Total Touch). Op het album Aristo + Friends uit 2007 werken meer dan 40 bevriende musici mee uit diverse windstreken. De cd Aristo + Friends is geïnspireerd door Quincy Jones en diens album Back On The Block en bevat een combinatie van onder meer Marokkaanse percussie, Cubaanse blazers, Spaanse gitaar en vocalisten uit o.a. Italië, Turkije, Algerije en de Verenigde Staten.

Discografie Aristo + Friends

In de discografie worden officiële opnamen die zijn uitgebracht van de betreffende persoon, band of ensemble per soort geluidsdrager chronologisch opgesomd. Meerdere uitgaven binnen hetzelfde jaar staan alfabetisch gerangschikt. Bij Gastbijdragen worden alleen bijdragen gelinkt aan platen van acts die een volledige vermelding hebben in de Muziekencyclopedie. Dit overzicht is bedoeld als index en biedt daarom geen volledige opsomming. Als muzikanten ook deel uitmaken van de bezetting van een band die in de encyclopedie staat, zijn de discografische gegevens terug te vinden bij de desbetreffende band.

Audio/Video Aristo + Friends

Er is nog geen audio- of videomateriaal aanwezig.
Zelf audio of video toevoegen

Zelf audio of video toevoegen

Muziekencyclopedie.nl op Facebook Muziekencyclopedie.nl op Twitter

reageer