Pop / Rock Dance Hiphop Jazz Wereld Klassiek Hedendaags Podia Festivals Genreboom

BOB FROMME

Overzicht | Biografie | Discografie | Foto's | Audio/Video

Periode

1950 - heden

Genre

luisterlied, Nederlandstalig

Bob Frommé

Bob Frommé is het alter ego van Jos Bloemkolk (1950), bekend als zanger van de Rotterdamse band Noodweer en hun hit In De Disco. Bloemkolk wordt redacteur bij Het Parool en schrijft in deze krant ook columns onder het pseudoniem Bob Frommé. In 2000 verschijnt zijn album Gloedvolle Momenten met ...
Volledige biografie...

Bezetting

Jos Bloemkolk   zang

Genoemd in de biografie van

2000   Noodweer

Biografie Bob Frommé

Bob Frommé is het alter ego van Jos Bloemkolk (1950), bekend als zanger van de Rotterdamse band Noodweer en hun hit In De Disco. Bloemkolk wordt redacteur bij Het Parool en schrijft in deze krant ook columns onder het pseudoniem Bob Frommé. In 2000 verschijnt zijn album Gloedvolle Momenten met liedjes op teksten van cineast Theo van Gogh (1957-2004).

Discografie Bob Frommé

In de discografie worden officiële opnamen die zijn uitgebracht van de betreffende persoon, band of ensemble per soort geluidsdrager chronologisch opgesomd. Meerdere uitgaven binnen hetzelfde jaar staan alfabetisch gerangschikt. Bij Gastbijdragen worden alleen bijdragen gelinkt aan platen van acts die een volledige vermelding hebben in de Muziekencyclopedie. Dit overzicht is bedoeld als index en biedt daarom geen volledige opsomming. Als muzikanten ook deel uitmaken van de bezetting van een band die in de encyclopedie staat, zijn de discografische gegevens terug te vinden bij de desbetreffende band.

Audio/Video Bob Frommé

Er is nog geen audio- of videomateriaal aanwezig.
Zelf audio of video toevoegen

Zelf audio of video toevoegen

Muziekencyclopedie.nl op Facebook Muziekencyclopedie.nl op Twitter

reageer