Pop / Rock Dance Hiphop Jazz Wereld Klassiek Hedendaags Podia Festivals Genreboom

C-187

Overzicht | Biografie | Discografie | Foto's | Audio/Video

Periode

2006 - 2008

Genre

fusion, metal

C-187

C-187 is de band rond gitarist Patrick Mameli (ex-Pestilence). De bezetting bestaat verder uit bassist Tony Choy en drummer Sean Reinert (ex-Cynic) en de Zweedse zanger Tony Jelenovich. In december 2006 tekent de band een contract bij Mascot Records. Het debuutalbum Collision verschijnt in augustus 2007. De recensies vallen tegen ...
Volledige biografie...

Bezetting

Tony Choy   basgitaar
Sean Reinert   drums
Tony Jelenovich   zang
Patrick Mameli   gitaar

Genoemd in de biografie van

2006   Pestilence

Biografie C-187

C-187 is de band rond gitarist Patrick Mameli (ex-Pestilence). De bezetting bestaat verder uit bassist Tony Choy en drummer Sean Reinert (ex-Cynic) en de Zweedse zanger Tony Jelenovich. In december 2006 tekent de band een contract bij Mascot Records. Het debuutalbum Collision verschijnt in augustus 2007. De recensies vallen tegen en een tournee blijft uit. Mameli blaast vervolgens Pestilence weer nieuw leven in, onder meer samen met bassist Tony Choy.

Discografie C-187

In de discografie worden officiƫle opnamen die zijn uitgebracht van de betreffende persoon, band of ensemble per soort geluidsdrager chronologisch opgesomd. Meerdere uitgaven binnen hetzelfde jaar staan alfabetisch gerangschikt. Bij Gastbijdragen worden alleen bijdragen gelinkt aan platen van acts die een volledige vermelding hebben in de Muziekencyclopedie. Dit overzicht is bedoeld als index en biedt daarom geen volledige opsomming. Als muzikanten ook deel uitmaken van de bezetting van een band die in de encyclopedie staat, zijn de discografische gegevens terug te vinden bij de desbetreffende band.

Audio/Video C-187

Er is nog geen audio- of videomateriaal aanwezig.
Zelf audio of video toevoegen

Zelf audio of video toevoegen

Muziekencyclopedie.nl op Facebook Muziekencyclopedie.nl op Twitter

reageer