Pop / Rock Dance Hiphop Jazz Wereld Klassiek Hedendaags Podia Festivals Genreboom

CLASS

Overzicht | Biografie | Discografie | Foto's | Audio/Video

Periode

1989 - 1991

Genre

pop

Class

Popgroep uit Limburg met o.a. de latere arrangeur, componist en producer Franck van der Heijden in de gelederen. De muziek laat invloeden horen van onder meer Toto. Class valt op tijdens Veronica's Sterrenjacht en de NCRV Popslag. In 1990 strandt de groep in een voorronde van de Grote Prijs van ...
Volledige biografie...

Bezetting

Franck van der Heijden   gitaar

Genoemd in de biografie van

1990   Franck van der Heijden

Biografie Class

Popgroep uit Limburg met o.a. de latere arrangeur, componist en producer Franck van der Heijden in de gelederen. De muziek laat invloeden horen van onder meer Toto. Class valt op tijdens Veronica's Sterrenjacht en de NCRV Popslag. In 1990 strandt de groep in een voorronde van de Grote Prijs van Nederland.

Discografie Class

In de discografie worden officiƫle opnamen die zijn uitgebracht van de betreffende persoon, band of ensemble per soort geluidsdrager chronologisch opgesomd. Meerdere uitgaven binnen hetzelfde jaar staan alfabetisch gerangschikt. Bij Gastbijdragen worden alleen bijdragen gelinkt aan platen van acts die een volledige vermelding hebben in de Muziekencyclopedie. Dit overzicht is bedoeld als index en biedt daarom geen volledige opsomming. Als muzikanten ook deel uitmaken van de bezetting van een band die in de encyclopedie staat, zijn de discografische gegevens terug te vinden bij de desbetreffende band.

Audio/Video Class

Er is nog geen audio- of videomateriaal aanwezig.
Zelf audio of video toevoegen

Zelf audio of video toevoegen

Muziekencyclopedie.nl op Facebook Muziekencyclopedie.nl op Twitter

reageer