Pop / Rock Dance Hiphop Jazz Wereld Klassiek Hedendaags Podia Festivals Genreboom

COMTRON

Overzicht | Biografie | Discografie | Foto's | Audio/Video

Periode

2002 - heden

Genre

electro, funk

Online

Officiële website

Comtron

Comtron is een electroduo uit Amsterdam bestaand uit producers Bas 'Bastian' Bron en Rimer Veema. Na twee 12'' EP's in de periode 2003-2004 en een korte stilte verschijnt van het duo in 2007 het debuutalbum Follow The Money. In september 2008 opent Comtron tijdens het A Day In The Life ...
Volledige biografie...

Bezetting

Rimer Veeman   drums, elektronica, producer
Bas Bron   elektronica, producer

Genoemd in de biografie van

2003   Bastian

Biografie Comtron

Comtron is een electroduo uit Amsterdam bestaand uit producers Bas 'Bastian' Bron en Rimer Veema. Na twee 12'' EP's in de periode 2003-2004 en een korte stilte verschijnt van het duo in 2007 het debuutalbum Follow The Money. In september 2008 opent Comtron tijdens het A Day In The Life Festival in Ierland voor de Duitse elektronische poppioniers Kraftwerk.

Discografie Comtron

In de discografie worden officiële opnamen die zijn uitgebracht van de betreffende persoon, band of ensemble per soort geluidsdrager chronologisch opgesomd. Meerdere uitgaven binnen hetzelfde jaar staan alfabetisch gerangschikt. Bij Gastbijdragen worden alleen bijdragen gelinkt aan platen van acts die een volledige vermelding hebben in de Muziekencyclopedie. Dit overzicht is bedoeld als index en biedt daarom geen volledige opsomming. Als muzikanten ook deel uitmaken van de bezetting van een band die in de encyclopedie staat, zijn de discografische gegevens terug te vinden bij de desbetreffende band.

Audio/Video Comtron

Er is nog geen audio- of videomateriaal aanwezig.
Zelf audio of video toevoegen

Zelf audio of video toevoegen

Muziekencyclopedie.nl op Facebook Muziekencyclopedie.nl op Twitter

reageer