Pop / Rock Dance Hiphop Jazz Wereld Klassiek Hedendaags Podia Festivals Genreboom

DIAMOND DREAMER

Overzicht | Biografie | Discografie | Foto's | Audio/Video

Diamond Dreamer in 2010

Periode

2010 - heden

Genre

hardrock

Online

Officiƫle website
Facebook

Diamond Dreamer

Diamond Dreamer is vernoemd naar het klassieke hardrockalbum uit 1982 van Picture. De band wordt in 2010 opgericht door gitarist Jan Bechtum (ex-Picture) en heeft op het repertoire materiaal van de eerste drie album van Picture uit de periode 1980-1982 plus songs van Old Dogs New Tricks uit 2009. Zanger ...
Volledige biografie...

Bezetting

Sander op den Kelder   basgitaar
Jan Bechtum   gitaar
Jacques van Oevelen   drums
Martin van der Meyde   zang
Rob van Enkhuizen   gitaar

Genoemd in de biografie van

2009   Picture

Biografie Diamond Dreamer

Diamond Dreamer is vernoemd naar het klassieke hardrockalbum uit 1982 van Picture. De band wordt in 2010 opgericht door gitarist Jan Bechtum (ex-Picture) en heeft op het repertoire materiaal van de eerste drie album van Picture uit de periode 1980-1982 plus songs van Old Dogs New Tricks uit 2009. Zanger Martin van der Meyde is onder meer bekend als deelnemer aan de Soundmix Show, waar hij in 1994 een nummer van David Coverdale zingt.

Discografie Diamond Dreamer

In de discografie worden officiƫle opnamen die zijn uitgebracht van de betreffende persoon, band of ensemble per soort geluidsdrager chronologisch opgesomd. Meerdere uitgaven binnen hetzelfde jaar staan alfabetisch gerangschikt. Bij Gastbijdragen worden alleen bijdragen gelinkt aan platen van acts die een volledige vermelding hebben in de Muziekencyclopedie. Dit overzicht is bedoeld als index en biedt daarom geen volledige opsomming. Als muzikanten ook deel uitmaken van de bezetting van een band die in de encyclopedie staat, zijn de discografische gegevens terug te vinden bij de desbetreffende band.

Foto's Diamond Dreamer

Audio/Video Diamond Dreamer

Er is nog geen audio- of videomateriaal aanwezig.
Zelf audio of video toevoegen

Zelf audio of video toevoegen

Muziekencyclopedie.nl op Facebook Muziekencyclopedie.nl op Twitter

reageer