Pop / Rock Dance Hiphop Jazz Wereld Klassiek Hedendaags Podia Festivals Genreboom

DUO X

Overzicht | Biografie | Discografie | Foto's | Audio/Video

Periode

1968 - 1970

Genre

Nederlandstalig

Duo X

Succesvol amusementsduo dat bestaat uit Annie de Reuver en Pierre Kartner (Vader Abraham). Op de eerste single In Gedachten Zie Ik Het Kerkje Weer wordt het duo muzikaal terzijde gestaan door Las Estrellas (De Kermisklanten). Het plaatje behaalt de gouden status. Ondanks de successen met de singles Kijk In Mijn ...
Volledige biografie...

Bezetting

Pierre Kartner   zang
Annie de Reuver   zang

Genoemd in de biografie van

1960   Annie de Reuver
1969   De Kermisklanten
1969   Vader Abraham

Biografie Duo X

Succesvol amusementsduo dat bestaat uit Annie de Reuver en Pierre Kartner (Vader Abraham). Op de eerste single In Gedachten Zie Ik Het Kerkje Weer wordt het duo muzikaal terzijde gestaan door Las Estrellas (De Kermisklanten). Het plaatje behaalt de gouden status. Ondanks de successen met de singles Kijk In Mijn Ogen, Laat Mij Niet Alleen (allebei goud) en Niemand Kan Ons Toch Scheiden (platina) en het album In Gedachten Zie Ik 't Kerkje Weer (goud) stopt Duo X er in 1970 mee. Annie de Reuver stapt over naar CNR. In 1999 zet de zangeres Annie De Reuver naar aanleiding van haar vijftigjarige jubileum enkele nummers van Duo X op een verzamelalbum.

Discografie Duo X

In de discografie worden officiële opnamen die zijn uitgebracht van de betreffende persoon, band of ensemble per soort geluidsdrager chronologisch opgesomd. Meerdere uitgaven binnen hetzelfde jaar staan alfabetisch gerangschikt. Bij Gastbijdragen worden alleen bijdragen gelinkt aan platen van acts die een volledige vermelding hebben in de Muziekencyclopedie. Dit overzicht is bedoeld als index en biedt daarom geen volledige opsomming. Als muzikanten ook deel uitmaken van de bezetting van een band die in de encyclopedie staat, zijn de discografische gegevens terug te vinden bij de desbetreffende band.

Audio/Video Duo X

Video Duo X

Duo X ♪ Wanneer Kom Jij D...
Duo X ♪ Wanneer Kom Jij Daar Weer ♫
Duo X ♪ Waarom Ben Jij ♫
Duo X ♪ Waarom Ben Jij ♫
Heeft u ongewenste inhoud gesignaleerd? Maak hier melding van.
Duo X ♪ Wanneer Kom Jij Daar Weer ♫

Alle video's

Zelf audio of video toevoegen

Muziekencyclopedie.nl op Facebook Muziekencyclopedie.nl op Twitter

reageer