Pop / Rock Dance Hiphop Jazz Wereld Klassiek Hedendaags Podia Festivals Genreboom

EARL'S COURT

Overzicht | Biografie | Discografie | Foto's | Audio/Video

Periode

2006 - heden

Genre

downtempo

Earl's Court

Earl's Court is de samenwerking tussen Dano en Jeroen Goeijers. Twee werken voor het eerst samen voor de documentaire God Is My DJ (Carin Goeijers, 2006), het verhaal over het succes van ID&T. Dano schrijft de titelsong van de film en Goeijers verzorgt het sound design. Samen schrijven ze vervolgens ...
Volledige biografie...

Bezetting

Daniël Leeflang   producer
Jeroen Goeijers   producer

Genoemd in de biografie van

2006   Dj Dano

Biografie Earl's Court

Earl's Court is de samenwerking tussen Dano en Jeroen Goeijers. Twee werken voor het eerst samen voor de documentaire God Is My DJ (Carin Goeijers, 2006), het verhaal over het succes van ID&T. Dano schrijft de titelsong van de film en Goeijers verzorgt het sound design. Samen schrijven ze vervolgens muziek voor computerspelletjes en theater en vermengen daarbij klassieke muziek met hardcore. Beide producers maken ook remixen voor DJ's en producers uit binnen- en buitenland. Vanaf mei 2007 werkt het duo onder de naam Earl's Court. Het eerste album 22 Nevern Place (voorjaar 2008) bevat een mix van dance, alternatieve pop en triphop met gastvocalen van Eva Simons en Jitse.

Discografie Earl's Court

In de discografie worden officiële opnamen die zijn uitgebracht van de betreffende persoon, band of ensemble per soort geluidsdrager chronologisch opgesomd. Meerdere uitgaven binnen hetzelfde jaar staan alfabetisch gerangschikt. Bij Gastbijdragen worden alleen bijdragen gelinkt aan platen van acts die een volledige vermelding hebben in de Muziekencyclopedie. Dit overzicht is bedoeld als index en biedt daarom geen volledige opsomming. Als muzikanten ook deel uitmaken van de bezetting van een band die in de encyclopedie staat, zijn de discografische gegevens terug te vinden bij de desbetreffende band.

Audio/Video Earl's Court

Er is nog geen audio- of videomateriaal aanwezig.
Zelf audio of video toevoegen

Zelf audio of video toevoegen

Muziekencyclopedie.nl op Facebook Muziekencyclopedie.nl op Twitter

reageer