Pop / Rock Dance Hiphop Jazz Wereld Klassiek Hedendaags Podia Festivals Genreboom

ECKHARDT

Overzicht | Biografie | Discografie | Foto's | Audio/Video

Eckhardt in 2009

Periode

2009 - heden

Genre

singer-songwriter

Eckhardt

Eckhardt is Rik Elstgeest, voormalig bandlid van Kopna Kopna, Ghost Trucker en Alamo Race Track. De liedjes op zijn debuutalbum The Big Blue Yonder (2010) komen voort uit de muziektheatervoorstellingen die hij maakt met De Veenfabriek. Hij werkt samen met een Zwitserse vriendin de arrangementen uit en neemt de cd ...
Volledige biografie...

Bezetting

Rik Elstgeest   componist, gitaar, tekstschrijver, zang

Overige muzikanten

Bo Koek   drums
John van Oostrum   gitaar
Guy Bours   drums
Leonard Lucieer   gitaar
Ralph Mulder   gitaar, toetsinstrumenten
Meer resultaten... Minder resultaten

Genoemd in de biografie van

2009   Frans Hagenaars
2010   Kopna Kopna

Biografie Eckhardt

Eckhardt is Rik Elstgeest, voormalig bandlid van Kopna Kopna, Ghost Trucker en Alamo Race Track. De liedjes op zijn debuutalbum The Big Blue Yonder (2010) komen voort uit de muziektheatervoorstellingen die hij maakt met De Veenfabriek. Hij werkt samen met een Zwitserse vriendin de arrangementen uit en neemt de cd in vier dagen op in de studio van Frans Hagenaars. The Big Blue Yonder komt uit bij Excelsior en wordt in april 2010 gepresenteerd tijdens het festival Motel Mozaique. Eckhardt wordt live bijgestaan door onder meer muzikanten van De Veenfabriek en bandleden van Alamo Race Track.

Discografie Eckhardt

In de discografie worden officiƫle opnamen die zijn uitgebracht van de betreffende persoon, band of ensemble per soort geluidsdrager chronologisch opgesomd. Meerdere uitgaven binnen hetzelfde jaar staan alfabetisch gerangschikt. Bij Gastbijdragen worden alleen bijdragen gelinkt aan platen van acts die een volledige vermelding hebben in de Muziekencyclopedie. Dit overzicht is bedoeld als index en biedt daarom geen volledige opsomming. Als muzikanten ook deel uitmaken van de bezetting van een band die in de encyclopedie staat, zijn de discografische gegevens terug te vinden bij de desbetreffende band.

Foto's Eckhardt

Audio/Video Eckhardt

Er is nog geen audio- of videomateriaal aanwezig.
Zelf audio of video toevoegen

Zelf audio of video toevoegen

Muziekencyclopedie.nl op Facebook Muziekencyclopedie.nl op Twitter

reageer