Pop / Rock Dance Hiphop Jazz Wereld Klassiek Hedendaags Podia Festivals Genreboom

EELCO GELLING BAND

Overzicht | Biografie | Discografie | Foto's | Audio/Video

Eelco Gelling Band

Periode

1998 - 2010

Genre

blues

Online

Officiële website

Eelco Gelling Band

Band rondom de gitarist Eelco Gelling (Cuby+Blizzards, Golden Earring) en gitarist/zanger Ron Krop (El Kroppo). Regelmatig te zien en te horen in het club- als festivalcircuit in en buiten Nederland. Tussen juni 2004 en januari 2005 vinden in Ridderkerk opnamen plaats voor het album On The Road, geïnspireerd door het ...
Volledige biografie...

Bezetting

Ron Krop   gitaar, zang
Bert Van Meeuwen   saxofoon
Arjen Rijsdijk   basgitaar
Eelco Gelling   gitaar
Willem van der Schoof   toetsinstrumenten
Meer resultaten... Minder resultaten

Genoemd in de biografie van

2002   Bullfrog Blues Machine
2005   Cuby + Blizzards

Biografie Eelco Gelling Band

Band rondom de gitarist Eelco Gelling (Cuby+Blizzards, Golden Earring) en gitarist/zanger Ron Krop (El Kroppo). Regelmatig te zien en te horen in het club- als festivalcircuit in en buiten Nederland. Tussen juni 2004 en januari 2005 vinden in Ridderkerk opnamen plaats voor het album On The Road, geïnspireerd door het gelijknamige boek van Jack Kerouac. In januari 2006 neemt de band een 2 Meter Sessie op in de Wisseloord studio's te Hilversum.

Discografie Eelco Gelling Band

In de discografie worden officiële opnamen die zijn uitgebracht van de betreffende persoon, band of ensemble per soort geluidsdrager chronologisch opgesomd. Meerdere uitgaven binnen hetzelfde jaar staan alfabetisch gerangschikt. Bij Gastbijdragen worden alleen bijdragen gelinkt aan platen van acts die een volledige vermelding hebben in de Muziekencyclopedie. Dit overzicht is bedoeld als index en biedt daarom geen volledige opsomming. Als muzikanten ook deel uitmaken van de bezetting van een band die in de encyclopedie staat, zijn de discografische gegevens terug te vinden bij de desbetreffende band.

Foto's Eelco Gelling Band

Audio/Video Eelco Gelling Band

Er is nog geen audio- of videomateriaal aanwezig.
Zelf audio of video toevoegen

Zelf audio of video toevoegen

Muziekencyclopedie.nl op Facebook Muziekencyclopedie.nl op Twitter

reageer