Pop / Rock Dance Hiphop Jazz Wereld Klassiek Hedendaags Podia Festivals Genreboom

FEMKE JAPING

Overzicht | Biografie | Discografie | Foto's | Audio/Video

Femke Japing in 2009

Periode

1982 - heden

Genre

gitaar, singer-songwriter, zang

Online

Website

Femke Japing

Singer/songwriter Femke Japing is het jongste lid van het Haagse trio Remmelt, Muus & Femke. Na een paar jaar treedt ze ook solo op en met haar zingende zussen Edda en Anneloes. Ze vormt haar eigen band en vormt een duo met bassiste Mireille van Hilten. In 2009 verschijnt bij ...
Volledige biografie...

Instrumenten

gitaar, zang

Genoemd in de biografie van

2008   Tuesday Child
2009   Remmelt, Muus & Femke

Biografie Femke Japing

Singer/songwriter Femke Japing is het jongste lid van het Haagse trio Remmelt, Muus & Femke. Na een paar jaar treedt ze ook solo op en met haar zingende zussen Edda en Anneloes. Ze vormt haar eigen band en vormt een duo met bassiste Mireille van Hilten. In 2009 verschijnt bij Langweiligkeit Records haar debuutalbum Ready As I'll Ever Be. De plaat is meer rock- dan folkgeoriënteerd.

In bezetting van

Remmelt, Muus & Femke   zang

Discografie Femke Japing

In de discografie worden officiële opnamen die zijn uitgebracht van de betreffende persoon, band of ensemble per soort geluidsdrager chronologisch opgesomd. Meerdere uitgaven binnen hetzelfde jaar staan alfabetisch gerangschikt. Bij Gastbijdragen worden alleen bijdragen gelinkt aan platen van acts die een volledige vermelding hebben in de Muziekencyclopedie. Dit overzicht is bedoeld als index en biedt daarom geen volledige opsomming. Als muzikanten ook deel uitmaken van de bezetting van een band die in de encyclopedie staat, zijn de discografische gegevens terug te vinden bij de desbetreffende band.

Foto's Femke Japing

Audio/Video Femke Japing

Er is nog geen audio- of videomateriaal aanwezig.
Zelf audio of video toevoegen

Zelf audio of video toevoegen

Muziekencyclopedie.nl op Facebook Muziekencyclopedie.nl op Twitter

reageer