Pop / Rock Dance Hiphop Jazz Wereld Klassiek Hedendaags Podia Festivals Genreboom

FLAMING JUNE

Overzicht | Biografie | Discografie | Foto's | Audio/Video

Periode

2005 - 2007

Genre

pop

Flaming June

Flaming June is zangeres Anne Schuurmans uit Brabant. Ze doet een literatuurstudie, een musicalopleiding en is in de periode 1996-2004 zangeres in de band Jane Doe. Samen met oud-bandlid Bart Erkelens schrijft ze haar eigen melodieuze popsongs en tekent ze een contract bij het label Diesel Joy Records. In juni ...
Volledige biografie...

Bezetting

Anne Schuurmans   zang

Genoemd in de biografie van

2004   Jane Doe (1)
2006   Hans Eijkenaar
2006   Leendert Haaksma
Meer resultaten... Minder resultaten

Biografie Flaming June

Flaming June is zangeres Anne Schuurmans uit Brabant. Ze doet een literatuurstudie, een musicalopleiding en is in de periode 1996-2004 zangeres in de band Jane Doe. Samen met oud-bandlid Bart Erkelens schrijft ze haar eigen melodieuze popsongs en tekent ze een contract bij het label Diesel Joy Records. In juni 2005 verschijnt haar eerste single So This Is Heaven. De videoclip voor het nummer wordt door fotograaf/regisseur Maarten Corbijn gemaakt in Zuid-Portugal. De clip tweede single Does It Really (2006) wordt in New York gedraaid. In de herfst van 2006 volgt het debuutalbum Does It Really.

Discografie Flaming June

In de discografie worden officiƫle opnamen die zijn uitgebracht van de betreffende persoon, band of ensemble per soort geluidsdrager chronologisch opgesomd. Meerdere uitgaven binnen hetzelfde jaar staan alfabetisch gerangschikt. Bij Gastbijdragen worden alleen bijdragen gelinkt aan platen van acts die een volledige vermelding hebben in de Muziekencyclopedie. Dit overzicht is bedoeld als index en biedt daarom geen volledige opsomming. Als muzikanten ook deel uitmaken van de bezetting van een band die in de encyclopedie staat, zijn de discografische gegevens terug te vinden bij de desbetreffende band.

Audio/Video Flaming June

Er is nog geen audio- of videomateriaal aanwezig.
Zelf audio of video toevoegen

Zelf audio of video toevoegen

Muziekencyclopedie.nl op Facebook Muziekencyclopedie.nl op Twitter

reageer