Pop / Rock Dance Hiphop Jazz Wereld Klassiek Hedendaags Podia Festivals Genreboom

FOLLOW THAT DREAM

Overzicht | Biografie | Discografie | Foto's | Audio/Video

Follow That Dream in 2000

Periode

2000 - 2001

Genre

pop

Follow That Dream

Follow That Dream komt voort uit het televisieprogramma Alles Voor De Band, een talentenshow op de commerciële zender RTL4, gepresenteerd door Manuëla Kemp. De productie is in handen van Bolland & Bolland. In de bezetting onder meer de van oorsprong Britse broers Ben en Dean Saunders, die in 2010 ook ...
Volledige biografie...

Genoemd in de biografie van

2000   Ben Saunders
2000   Bolland & Bolland

Biografie Follow That Dream

Follow That Dream komt voort uit het televisieprogramma Alles Voor De Band, een talentenshow op de commerciële zender RTL4, gepresenteerd door Manuëla Kemp. De productie is in handen van Bolland & Bolland. In de bezetting onder meer de van oorsprong Britse broers Ben en Dean Saunders, die in 2010 ook van zich laten horen in de talentenshows The Voice Of Holland op RTL4 en Popstars op SBS6.

Discografie Follow That Dream

In de discografie worden officiële opnamen die zijn uitgebracht van de betreffende persoon, band of ensemble per soort geluidsdrager chronologisch opgesomd. Meerdere uitgaven binnen hetzelfde jaar staan alfabetisch gerangschikt. Bij Gastbijdragen worden alleen bijdragen gelinkt aan platen van acts die een volledige vermelding hebben in de Muziekencyclopedie. Dit overzicht is bedoeld als index en biedt daarom geen volledige opsomming. Als muzikanten ook deel uitmaken van de bezetting van een band die in de encyclopedie staat, zijn de discografische gegevens terug te vinden bij de desbetreffende band.

Foto's Follow That Dream

Audio/Video Follow That Dream

Er is nog geen audio- of videomateriaal aanwezig.
Zelf audio of video toevoegen

Zelf audio of video toevoegen

Muziekencyclopedie.nl op Facebook Muziekencyclopedie.nl op Twitter

reageer