Pop / Rock Dance Hiphop Jazz Wereld Klassiek Hedendaags Podia Festivals Genreboom

FONO & SERAFINA

Overzicht | Biografie | Discografie | Foto's | Audio/Video

Fono & Serafina

Periode

2005 - heden

Online

Officiƫle website

Fono & Serafina

Bloem woont en werkt in Londen en is actief onder de naam Serafina Ouistiti. Ties van der Linden uit Nijmegen maakt deel uit van Ulanbator. Als die band ermee stopt houdt hij zich bezig met audiovisuele producties. Hij maakt STER-jingles en doet opdrachten voor o.a. Teleac, KRO en musea. Onder ...
Volledige biografie...

Bezetting

Ties van der Linden   componist, elektronica
Bloem De Ligny   tekstschrijver, zang

Genoemd in de biografie van

2005   Bloem De Ligny

Biografie Fono & Serafina

Bloem woont en werkt in Londen en is actief onder de naam Serafina Ouistiti. Ties van der Linden uit Nijmegen maakt deel uit van Ulanbator. Als die band ermee stopt houdt hij zich bezig met audiovisuele producties. Hij maakt STER-jingles en doet opdrachten voor o.a. Teleac, KRO en musea. Onder de naam Fono & Serafina brengen Van der Linden en Bloem in de zomer van 2006 in eigen beheer het album Bathtub uit met daarop een combinatie van ambient en pop. De cd is wereldwijd verkrijgbaar via iTunes, MusicNet, Rhapsody en Napster.

Discografie Fono & Serafina

In de discografie worden officiƫle opnamen die zijn uitgebracht van de betreffende persoon, band of ensemble per soort geluidsdrager chronologisch opgesomd. Meerdere uitgaven binnen hetzelfde jaar staan alfabetisch gerangschikt. Bij Gastbijdragen worden alleen bijdragen gelinkt aan platen van acts die een volledige vermelding hebben in de Muziekencyclopedie. Dit overzicht is bedoeld als index en biedt daarom geen volledige opsomming. Als muzikanten ook deel uitmaken van de bezetting van een band die in de encyclopedie staat, zijn de discografische gegevens terug te vinden bij de desbetreffende band.

Foto's Fono & Serafina

Audio/Video Fono & Serafina

Er is nog geen audio- of videomateriaal aanwezig.
Zelf audio of video toevoegen

Zelf audio of video toevoegen

Muziekencyclopedie.nl op Facebook Muziekencyclopedie.nl op Twitter

reageer