Pop / Rock Dance Hiphop Jazz Wereld Klassiek Hedendaags Podia Festivals Genreboom

FOR THE LOVE OF MONEY

Overzicht | Biografie | Discografie | Foto's | Audio/Video

Periode

1994 - 1998

Genre

coverbands, funk, rock, symfonische rock

For The Love Of Money

For The Love Of Money is een Haagse formatie waar in de tweede helft van de jaren negentig bijdragen aan geleverd worden door bekende vocalisten en instrumentalisten als musicalster Nurlaila (1994-1995), Anouk (1995-1996) en toetsenist Sven Figee (1997-1998). De band is het initiatief van gitarist/zanger Peter Langerak na zeven jaar ...
Volledige biografie...

Bezetting

Gregor Hamilton   toetsinstrumenten
Jeroen Zange   drums
Arthur De Breu   basgitaar
Peter Langerak   gitaar, zang

Overige muzikanten

André Kemp   drums
Miranda Gosenson   zang
Sacha de Bruin   zang
Nurlaila   zang
Sven Figee   toetsinstrumenten
Meer resultaten... Minder resultaten

Biografie For The Love Of Money

For The Love Of Money is een Haagse formatie waar in de tweede helft van de jaren negentig bijdragen aan geleverd worden door bekende vocalisten en instrumentalisten als musicalster Nurlaila (1994-1995), Anouk (1995-1996) en toetsenist Sven Figee (1997-1998). De band is het initiatief van gitarist/zanger Peter Langerak na zeven jaar werk in geluidsstudio's als producer/technicus. Langerak speelt in For The Love Of Money voor het eerst in zijn carrière naast eigen werk ook covers. De complexe rock laat het symfonische verleden van de gitarist horen ten tijde van zijn band Sfinx en heeft hier en daar invloeden uit funk. In 1996 verschijnt in eigen beheer het album Another Live.

Discografie For The Love Of Money

In de discografie worden officiële opnamen die zijn uitgebracht van de betreffende persoon, band of ensemble per soort geluidsdrager chronologisch opgesomd. Meerdere uitgaven binnen hetzelfde jaar staan alfabetisch gerangschikt. Bij Gastbijdragen worden alleen bijdragen gelinkt aan platen van acts die een volledige vermelding hebben in de Muziekencyclopedie. Dit overzicht is bedoeld als index en biedt daarom geen volledige opsomming. Als muzikanten ook deel uitmaken van de bezetting van een band die in de encyclopedie staat, zijn de discografische gegevens terug te vinden bij de desbetreffende band.

Audio/Video For The Love Of Money

Er is nog geen audio- of videomateriaal aanwezig.
Zelf audio of video toevoegen

Zelf audio of video toevoegen

Muziekencyclopedie.nl op Facebook Muziekencyclopedie.nl op Twitter

reageer