Pop / Rock Dance Hiphop Jazz Wereld Klassiek Hedendaags Podia Festivals Genreboom

FRANK REEMER

Overzicht | Biografie | Discografie | Foto's | Audio/Video

Periode

1952 - 1980

Genre

gitaar, pop, zang

Pseudoniemen

Franky, Justin Frank

Frank Reemer

Frank Reemer (Java, 1952) is de broer van zangeres Sandra Reemer. Van 1960 tot 1966 is hij haar begeleider op gitaar. In de jaren zeventig maakt hij platen als Franky, Justin Frank en onder zijn eigen naam. In 1976 is hij tevens nog korte tijd lid van Radar. Zijn ambitieuze ...
Volledige biografie...

Instrumenten

gitaar, zang

Genoemd in de biografie van

1962   Sandra Reemer

Biografie Frank Reemer

Frank Reemer (Java, 1952) is de broer van zangeres Sandra Reemer. Van 1960 tot 1966 is hij haar begeleider op gitaar. In de jaren zeventig maakt hij platen als Franky, Justin Frank en onder zijn eigen naam. In 1976 is hij tevens nog korte tijd lid van Radar. Zijn ambitieuze project Concerto For Voice And Orchestra No. 1 (1977) komt voort uit proza en gedichten die Reemer heeft geschreven voor Christine. Het Concerto wordt uitgevoerd door 55 gastmuzikanten.

In bezetting van

Radar   gitaar, zang

Discografie Frank Reemer

In de discografie worden officiële opnamen die zijn uitgebracht van de betreffende persoon, band of ensemble per soort geluidsdrager chronologisch opgesomd. Meerdere uitgaven binnen hetzelfde jaar staan alfabetisch gerangschikt. Bij Gastbijdragen worden alleen bijdragen gelinkt aan platen van acts die een volledige vermelding hebben in de Muziekencyclopedie. Dit overzicht is bedoeld als index en biedt daarom geen volledige opsomming. Als muzikanten ook deel uitmaken van de bezetting van een band die in de encyclopedie staat, zijn de discografische gegevens terug te vinden bij de desbetreffende band.

Audio/Video Frank Reemer

Er is nog geen audio- of videomateriaal aanwezig.
Zelf audio of video toevoegen

Zelf audio of video toevoegen

Muziekencyclopedie.nl op Facebook Muziekencyclopedie.nl op Twitter

reageer