Pop / Rock Dance Hiphop Jazz Wereld Klassiek Hedendaags Podia Festivals Genreboom

GEBROEDERS KO

Overzicht | Biografie | Discografie | Foto's | Audio/Video

Gebroeders Ko

Periode

1999 - heden

Genre

carnaval, Nederlandstalig

Online

Officiële website

Gebroeders Ko

Gebroeders Ko bestaat uit de broers Ton en Gerard Koopmans, twee ex-bouwvakkers uit Raamsdonksveer, die zich toeleggen op door henzelf geschreven feestmuziek en hits scoren met zowel zomersingles als après-ski. Het duo wordt in 2004, 2005, 2007, 2008 en 2009 tijdens de Party Awards door het publiek verkozen tot Beste ...
Volledige biografie...

Bezetting

Gerard Koopmans   zang
Ton Koopmans   zang

Concerten & Festivals

i.s.m. Podiuminfo / Festivalinfo

25-1-20, Grootste Feestcafé van Nederland, Amsterdam

Biografie Gebroeders Ko

Gebroeders Ko bestaat uit de broers Ton en Gerard Koopmans, twee ex-bouwvakkers uit Raamsdonksveer, die zich toeleggen op door henzelf geschreven feestmuziek en hits scoren met zowel zomersingles als après-ski. Het duo wordt in 2004, 2005, 2007, 2008 en 2009 tijdens de Party Awards door het publiek verkozen tot Beste Party Act van Nederland. Met de Duitse versie van hun single Schatje Mag Ik Je Foto (Schatzi Schenk Mir Ein Foto) behaalt zanger Mickie Krause in 2010 de eerste plaats van de Duitse hitparade. Krause doet samen met Ko & Ko een Duitse tournee. In september 2012 wint het duo een Buma NL Award in de categorie Beste Auteur. De carnavalsingle De Blauwe Stier (2013) is een bewerking van Het Dorpscafé waarmee hun familielid Jantje Koopmans in 1987 een hit had. De single levert hen een contract op bij het Belgische label ARS.

Discografie Gebroeders Ko

In de discografie worden officiële opnamen die zijn uitgebracht van de betreffende persoon, band of ensemble per soort geluidsdrager chronologisch opgesomd. Meerdere uitgaven binnen hetzelfde jaar staan alfabetisch gerangschikt. Bij Gastbijdragen worden alleen bijdragen gelinkt aan platen van acts die een volledige vermelding hebben in de Muziekencyclopedie. Dit overzicht is bedoeld als index en biedt daarom geen volledige opsomming. Als muzikanten ook deel uitmaken van de bezetting van een band die in de encyclopedie staat, zijn de discografische gegevens terug te vinden bij de desbetreffende band.

Foto's Gebroeders Ko

Audio/Video Gebroeders Ko

Video Gebroeders Ko

Gebroeders Ko - De Blauwe...
Gebroeders Ko - De Blauwe Stier (Ft. Factor 12, Dj Willem de Wijs & Feest Dj Bas)
Heeft u ongewenste inhoud gesignaleerd? Maak hier melding van.
Gebroeders Ko - De Blauwe Stier (Ft. Factor 12, Dj Willem de Wijs & Feest Dj Bas)

Alle video's

Zelf audio of video toevoegen

Muziekencyclopedie.nl op Facebook Muziekencyclopedie.nl op Twitter

reageer