Pop / Rock Dance Hiphop Jazz Wereld Klassiek Hedendaags Podia Festivals Genreboom

GINO CAPPUCCINO AND THE SUGARMEN

Overzicht | Biografie | Discografie | Foto's | Audio/Video

Periode

1986 - 1988

Gino Cappuccino and the Sugarmen

Gino Cappuccino and the Sugarmen is een Zaanse rockband met zanger Reniet Vrieze en gitarist Robbie Haccou. De groep doet in 1986 mee aan De Grote Prijs van Nederland onder de afgekorte naam Gino Cappuccino. Twee nummers van de band verschijnen in 1988 op het verzamelalbum Live in Rowtown. Eind ...
Volledige biografie...

Bezetting

Rob Haccou   gitaar, zang
Klaas Janszen   basgitaar
Reniet Vrieze   zang
Frank Henneke   drums

Biografie Gino Cappuccino and the Sugarmen

Gino Cappuccino and the Sugarmen is een Zaanse rockband met zanger Reniet Vrieze en gitarist Robbie Haccou. De groep doet in 1986 mee aan De Grote Prijs van Nederland onder de afgekorte naam Gino Cappuccino. Twee nummers van de band verschijnen in 1988 op het verzamelalbum Live in Rowtown. Eind 1988 staat Gino Cappuccino in de halve finale van De Grote Prijs van Nederland. Later haalt Reniet Vrieze met de band Garfield de finale, waarna hij landelijk doorbreekt met The Pilgrims.

Discografie Gino Cappuccino and the Sugarmen

In de discografie worden officiƫle opnamen die zijn uitgebracht van de betreffende persoon, band of ensemble per soort geluidsdrager chronologisch opgesomd. Meerdere uitgaven binnen hetzelfde jaar staan alfabetisch gerangschikt. Bij Gastbijdragen worden alleen bijdragen gelinkt aan platen van acts die een volledige vermelding hebben in de Muziekencyclopedie. Dit overzicht is bedoeld als index en biedt daarom geen volledige opsomming. Als muzikanten ook deel uitmaken van de bezetting van een band die in de encyclopedie staat, zijn de discografische gegevens terug te vinden bij de desbetreffende band.

Audio/Video Gino Cappuccino and the Sugarmen

Er is nog geen audio- of videomateriaal aanwezig.
Zelf audio of video toevoegen

Zelf audio of video toevoegen

Muziekencyclopedie.nl op Facebook Muziekencyclopedie.nl op Twitter

reageer