Pop / Rock Dance Hiphop Jazz Wereld Klassiek Hedendaags Podia Festivals Genreboom

HAN GREVELT

Overzicht | Biografie | Discografie | Foto's | Audio/Video

Single De Fanfare (1968)

Periode

19-09-1938 - 29-09-2014

Genre

amusementsmuziek, carnaval, componist, producer, tekstschrijver, zang

Han Grevelt

Han Grevelt werkt als componist en tekstschrijver met vele artiesten zoals Nico Haak, Jan Boezeroen en Rob Zorn. Als producer werkt hij samen met onder meer Johnny Meijer, Johnny Jordaan en Eddy Christiani. Als zanger scoort hij in de jaren '60 en '70 enkele kleine hits, waaronder De Fanfare.
Volledige biografie...

Instrumenten

componist, producer, tekstschrijver, zang

Biografie Han Grevelt

Han Grevelt werkt als componist en tekstschrijver met vele artiesten zoals Nico Haak, Jan Boezeroen en Rob Zorn. Als producer werkt hij samen met onder meer Johnny Meijer, Johnny Jordaan en Eddy Christiani. Als zanger scoort hij in de jaren '60 en '70 enkele kleine hits, waaronder De Fanfare. Van 1987 tot 2012 is Grevelt bestuurslid van de stichting Stemra.

Discografie Han Grevelt

In de discografie worden officiƫle opnamen die zijn uitgebracht van de betreffende persoon, band of ensemble per soort geluidsdrager chronologisch opgesomd. Meerdere uitgaven binnen hetzelfde jaar staan alfabetisch gerangschikt. Bij Gastbijdragen worden alleen bijdragen gelinkt aan platen van acts die een volledige vermelding hebben in de Muziekencyclopedie. Dit overzicht is bedoeld als index en biedt daarom geen volledige opsomming. Als muzikanten ook deel uitmaken van de bezetting van een band die in de encyclopedie staat, zijn de discografische gegevens terug te vinden bij de desbetreffende band.

Foto's Han Grevelt

Audio/Video Han Grevelt

Er is nog geen audio- of videomateriaal aanwezig.
Zelf audio of video toevoegen

Zelf audio of video toevoegen

Muziekencyclopedie.nl op Facebook Muziekencyclopedie.nl op Twitter

reageer