Pop / Rock Dance Hiphop Jazz Wereld Klassiek Hedendaags Podia Festivals Genreboom

HANGOVER HERO

Overzicht | Biografie | Discografie | Foto's | Audio/Video

Hangover Hero in 2011

Periode

2010 - heden

Genre

metal

Online

Facebook
Officiële website
YouTube

Hangover Hero

Hangover Hero is een melodieus groovende metalband, opgericht door zanger/gitarist Ronald Landa (ex-Delain), gitarist Ad Sluijter (ex-Epica), drummer André Borgman (ex-After Forever) en bassist Mats van der Valk (Autumn). De eerste opnamen vinden in mei 2010 plaats met Sascha Paeth (o.a. Kamelot, Epica, Rhapsody) in de Gate Studio in het ...
Volledige biografie...

Bezetting

Ronald Landa   gitaar, zang
Ad Sluijter   gitaar
André Borgman   drums
Mats van der Valk   basgitaar

Genoemd in de biografie van

2008   Delain
2009   Epica
2010   After Forever

Biografie Hangover Hero

Hangover Hero is een melodieus groovende metalband, opgericht door zanger/gitarist Ronald Landa (ex-Delain), gitarist Ad Sluijter (ex-Epica), drummer André Borgman (ex-After Forever) en bassist Mats van der Valk (Autumn). De eerste opnamen vinden in mei 2010 plaats met Sascha Paeth (o.a. Kamelot, Epica, Rhapsody) in de Gate Studio in het Duitse Wolfsburg. Het debuutalbum wordt eind 2010 opgenomen en najaar 2011 uitgebracht.

Discografie Hangover Hero

In de discografie worden officiële opnamen die zijn uitgebracht van de betreffende persoon, band of ensemble per soort geluidsdrager chronologisch opgesomd. Meerdere uitgaven binnen hetzelfde jaar staan alfabetisch gerangschikt. Bij Gastbijdragen worden alleen bijdragen gelinkt aan platen van acts die een volledige vermelding hebben in de Muziekencyclopedie. Dit overzicht is bedoeld als index en biedt daarom geen volledige opsomming. Als muzikanten ook deel uitmaken van de bezetting van een band die in de encyclopedie staat, zijn de discografische gegevens terug te vinden bij de desbetreffende band.

Foto's Hangover Hero

Audio/Video Hangover Hero

Er is nog geen audio- of videomateriaal aanwezig.
Zelf audio of video toevoegen

Zelf audio of video toevoegen

Muziekencyclopedie.nl op Facebook Muziekencyclopedie.nl op Twitter

reageer