Pop / Rock Dance Hiphop Jazz Wereld Klassiek Hedendaags Podia Festivals Genreboom

HARRY LAURENS

Overzicht | Biografie | Discografie | Foto's | Audio/Video

Periode

1980 - heden

Genre

country

Harry Laurens

Harry de Vroege speelt in de tweede helft van de jaren zeventig in de countryformatie Colt 45 waar ook de zusjes De Vries van Maywood deel uitmaken. Hij gaat in 1980 solo verder als Harry Laurens en is te horen op de Nedercountry compilatie Country Music Double Dutch met het ...
Volledige biografie...

Bezetting

Harry de Vroege   basgitaar, gitaar, zang

Genoemd in de biografie van

1974   Maywood

Biografie Harry Laurens

Harry de Vroege speelt in de tweede helft van de jaren zeventig in de countryformatie Colt 45 waar ook de zusjes De Vries van Maywood deel uitmaken. Hij gaat in 1980 solo verder als Harry Laurens en is te horen op de Nedercountry compilatie Country Music Double Dutch met het Jackson Browne nummer For A Dancer. Aan het eind van 1980 vormt hij het duo Sterling met Mavis Slingerlandt.

Discografie Harry Laurens

In de discografie worden officiƫle opnamen die zijn uitgebracht van de betreffende persoon, band of ensemble per soort geluidsdrager chronologisch opgesomd. Meerdere uitgaven binnen hetzelfde jaar staan alfabetisch gerangschikt. Bij Gastbijdragen worden alleen bijdragen gelinkt aan platen van acts die een volledige vermelding hebben in de Muziekencyclopedie. Dit overzicht is bedoeld als index en biedt daarom geen volledige opsomming. Als muzikanten ook deel uitmaken van de bezetting van een band die in de encyclopedie staat, zijn de discografische gegevens terug te vinden bij de desbetreffende band.

Audio/Video Harry Laurens

Er is nog geen audio- of videomateriaal aanwezig.
Zelf audio of video toevoegen

Zelf audio of video toevoegen

Muziekencyclopedie.nl op Facebook Muziekencyclopedie.nl op Twitter

reageer