Pop / Rock Dance Hiphop Jazz Wereld Klassiek Hedendaags Podia Festivals Genreboom

HEPIE UITTERDIJK

Overzicht | Biografie | Discografie | Foto's | Audio/Video

Genre

Nederlandstalig, zang

Hepie Uitterdijk

Hepie Uitterdijk-Postma maakt in de jaren tachtig deel uit van het succesvolle duo Hepie & Hepie. Daarna is het vooral haar voormalige muzikale partner Hepie Hiemstra die solo actief is. Pas in oktober 2004 verschijnt van Hepie Uitterdijk de eerste solosingle Laat Me Even Kind Zijn. In 2007 komt het ...
Volledige biografie...

Instrumenten

zang

Genoemd in de biografie van

2004   Hepie & Hepie

Biografie Hepie Uitterdijk

Hepie Uitterdijk-Postma maakt in de jaren tachtig deel uit van het succesvolle duo Hepie & Hepie. Daarna is het vooral haar voormalige muzikale partner Hepie Hiemstra die solo actief is. Pas in oktober 2004 verschijnt van Hepie Uitterdijk de eerste solosingle Laat Me Even Kind Zijn. In 2007 komt het duo weer bij elkaar.

In bezetting van

Hepie & Hepie   zang

Discografie Hepie Uitterdijk

In de discografie worden officiƫle opnamen die zijn uitgebracht van de betreffende persoon, band of ensemble per soort geluidsdrager chronologisch opgesomd. Meerdere uitgaven binnen hetzelfde jaar staan alfabetisch gerangschikt. Bij Gastbijdragen worden alleen bijdragen gelinkt aan platen van acts die een volledige vermelding hebben in de Muziekencyclopedie. Dit overzicht is bedoeld als index en biedt daarom geen volledige opsomming. Als muzikanten ook deel uitmaken van de bezetting van een band die in de encyclopedie staat, zijn de discografische gegevens terug te vinden bij de desbetreffende band.

Audio/Video Hepie Uitterdijk

Er is nog geen audio- of videomateriaal aanwezig.
Zelf audio of video toevoegen

Zelf audio of video toevoegen

Muziekencyclopedie.nl op Facebook Muziekencyclopedie.nl op Twitter

reageer