Pop / Rock Dance Hiphop Jazz Wereld Klassiek Hedendaags Podia Festivals Genreboom

JOYCELYN

Overzicht | Biografie | Discografie | Foto's | Audio/Video

Periode

1944 - heden

Genre

Nederlandstalig, pop

Joycelyn

Joycelyn is de artiestennaam van Joyce Spies. Zij begint haar muzikale carrière in het kwartet De Bibits waarmee ze in 1962 bekend wordt met het liedjes Jij En Ik In Een Bootje. Nadat de leden van De Bibits hun maatschappelijke carrière in het onderwijs voortzetten, doet Spies nog een solo-optreden ...
Volledige biografie...

Bezetting

Joyce Spies   zang

Genoemd in de biografie van

1963   De Bibits

Biografie Joycelyn

Joycelyn is de artiestennaam van Joyce Spies. Zij begint haar muzikale carrière in het kwartet De Bibits waarmee ze in 1962 bekend wordt met het liedjes Jij En Ik In Een Bootje. Nadat de leden van De Bibits hun maatschappelijke carrière in het onderwijs voortzetten, doet Spies nog een solo-optreden in een televisieshow van Dorus. Onder de artiestennaam Joycelyn brengt ze in 1963 een single uit: 't Eind Van De Wereld/Op Die Dag In Mei. Daarna verlegt ze haar interesse richting klassieke muziek.

Discografie Joycelyn

In de discografie worden officiële opnamen die zijn uitgebracht van de betreffende persoon, band of ensemble per soort geluidsdrager chronologisch opgesomd. Meerdere uitgaven binnen hetzelfde jaar staan alfabetisch gerangschikt. Bij Gastbijdragen worden alleen bijdragen gelinkt aan platen van acts die een volledige vermelding hebben in de Muziekencyclopedie. Dit overzicht is bedoeld als index en biedt daarom geen volledige opsomming. Als muzikanten ook deel uitmaken van de bezetting van een band die in de encyclopedie staat, zijn de discografische gegevens terug te vinden bij de desbetreffende band.

Audio/Video Joycelyn

Er is nog geen audio- of videomateriaal aanwezig.
Zelf audio of video toevoegen

Zelf audio of video toevoegen

Muziekencyclopedie.nl op Facebook Muziekencyclopedie.nl op Twitter

reageer