Pop / Rock Dance Hiphop Jazz Wereld Klassiek Hedendaags Podia Festivals Genreboom

KEVIN HELLENBRAND

Overzicht | Biografie | Discografie | Foto's | Audio/Video

Kevin Hellenbrand

Periode

14-02-1985 - heden

Genre

pop, zang

Online

Officiële website
Twitter

Pseudoniemen

Kev!n

Kevin Hellenbrand

Kevin Hellenbrand begint zijn carrière als zanger in de tienerband Ch!pz (2003-2010). In februari 2011 brengt hij zijn eerste solosingle Good Times uit, geproduceerd door Spikey Spike (o.a. Yes-R en Sita). Het bonusnummer Alright draagt de zanger op aan zijn in 2010 overleden vader. Naast een solocarrière heeft Kevin Hellenbrand ...
Volledige biografie...

Instrumenten

zang

Genoemd in de biografie van

2011   Ch!pz

Biografie Kevin Hellenbrand

Kevin Hellenbrand begint zijn carrière als zanger in de tienerband Ch!pz (2003-2010). In februari 2011 brengt hij zijn eerste solosingle Good Times uit, geproduceerd door Spikey Spike (o.a. Yes-R en Sita). Het bonusnummer Alright draagt de zanger op aan zijn in 2010 overleden vader. Naast een solocarrière heeft Kevin Hellenbrand ook een dansschool in Brunssum (Limburg).

In bezetting van

Ch!pz   zang

Discografie Kevin Hellenbrand

In de discografie worden officiële opnamen die zijn uitgebracht van de betreffende persoon, band of ensemble per soort geluidsdrager chronologisch opgesomd. Meerdere uitgaven binnen hetzelfde jaar staan alfabetisch gerangschikt. Bij Gastbijdragen worden alleen bijdragen gelinkt aan platen van acts die een volledige vermelding hebben in de Muziekencyclopedie. Dit overzicht is bedoeld als index en biedt daarom geen volledige opsomming. Als muzikanten ook deel uitmaken van de bezetting van een band die in de encyclopedie staat, zijn de discografische gegevens terug te vinden bij de desbetreffende band.

Foto's Kevin Hellenbrand

Audio/Video Kevin Hellenbrand

Er is nog geen audio- of videomateriaal aanwezig.
Zelf audio of video toevoegen

Zelf audio of video toevoegen

Muziekencyclopedie.nl op Facebook Muziekencyclopedie.nl op Twitter

reageer