Pop / Rock Dance Hiphop Jazz Wereld Klassiek Hedendaags Podia Festivals Genreboom

KINKSTER

Overzicht | Biografie | Discografie | Foto's | Audio/Video

Kinkster

Periode

1999 - 2005

Genre

rock

Pseudoniemen

Dolly Pardon

Kinkster

Haagse rockformatie met gitarist Toon Moerland (ex-Hallo Venray) en zangeres Laura Moerland. Voorheen Dolly Pardon met indertijd Lennart Bes (Burma Shave) op drums. De groep staat onder meer in het voorprogramma van Bettie Serveert, het naprogramma van The Pretenders, op festivals als Zeeheldenfestival, Smutstock en North by North East in ...
Volledige biografie...

Bezetting

Laura Moerland   zang
Bert Fonderie   drums
Mark Bubberman   basgitaar
Toon Moerland   gitaar

Overige muzikanten

Lennart Bes   drums

Genoemd in de biografie van

2000   Hallo Venray
2004   Burma Shave

Biografie Kinkster

Haagse rockformatie met gitarist Toon Moerland (ex-Hallo Venray) en zangeres Laura Moerland. Voorheen Dolly Pardon met indertijd Lennart Bes (Burma Shave) op drums. De groep staat onder meer in het voorprogramma van Bettie Serveert, het naprogramma van The Pretenders, op festivals als Zeeheldenfestival, Smutstock en North by North East in Toronto en als supportact bij de Simple Minds in Vredenburg en de Heineken Music Hal. Als de familie Moerland in 2005 naar Zeeland verhuist, houdt Kinkster op te bestaan.

Discografie Kinkster

In de discografie worden officiƫle opnamen die zijn uitgebracht van de betreffende persoon, band of ensemble per soort geluidsdrager chronologisch opgesomd. Meerdere uitgaven binnen hetzelfde jaar staan alfabetisch gerangschikt. Bij Gastbijdragen worden alleen bijdragen gelinkt aan platen van acts die een volledige vermelding hebben in de Muziekencyclopedie. Dit overzicht is bedoeld als index en biedt daarom geen volledige opsomming. Als muzikanten ook deel uitmaken van de bezetting van een band die in de encyclopedie staat, zijn de discografische gegevens terug te vinden bij de desbetreffende band.

Foto's Kinkster

Audio/Video Kinkster

Er is nog geen audio- of videomateriaal aanwezig.
Zelf audio of video toevoegen

Zelf audio of video toevoegen

Muziekencyclopedie.nl op Facebook Muziekencyclopedie.nl op Twitter

reageer