Pop / Rock Dance Hiphop Jazz Wereld Klassiek Hedendaags Podia Festivals Genreboom

KITTY CONTANA

Overzicht | Biografie | Discografie | Foto's | Audio/Video

Kitty Contana

Periode

2004 - 2007

Genre

rock

Kitty Contana

Kitty Contana is een groep uit Roelofarendsveen met drummer Bo Koek en bassist Matthijs Felix uit Kopna Kopna. Samen met de gitaristen Roel Bettonviel en Pieter van der Geest (beide ex-Dog's Nop) en zanger Deef den Hartoog (ex-Only Entertainment) winnen ze in het voorjaar van 2005 de Grote Prijs van ...
Volledige biografie...

Bezetting

Pieter van der Geest   gitaar
Bo Koek   drums
Matthijs Felix   basgitaar
Deef den Hartoog   zang
Roel Bettonviel   gitaar

Genoemd in de biografie van

2006   Kopna Kopna

Biografie Kitty Contana

Kitty Contana is een groep uit Roelofarendsveen met drummer Bo Koek en bassist Matthijs Felix uit Kopna Kopna. Samen met de gitaristen Roel Bettonviel en Pieter van der Geest (beide ex-Dog's Nop) en zanger Deef den Hartoog (ex-Only Entertainment) winnen ze in het voorjaar van 2005 de Grote Prijs van Zuid-Holland. Een jaar later verschijnt in eigen beheer het titelloze debuutalbum. Live wordt de band bijgestaan door de danseressen van de Contiki's. In de zomer van 2007 verschijnt een videoclip bij het nummer Blacklight. Als Koek en Felix het te druk krijgen met andere projecten en de band verlaten, doet Kitty Contana nog enkele shows met Pieter Rijlaarsdam (bas) en vaste invaller Sytse Verstraeten (drums). In december 2007 besluiten de overige leden te stoppen met de band. Een jaar later starten Bettonviel en Van der Geest de Balkanband Klavan Gadjé.

Discografie Kitty Contana

In de discografie worden officiële opnamen die zijn uitgebracht van de betreffende persoon, band of ensemble per soort geluidsdrager chronologisch opgesomd. Meerdere uitgaven binnen hetzelfde jaar staan alfabetisch gerangschikt. Bij Gastbijdragen worden alleen bijdragen gelinkt aan platen van acts die een volledige vermelding hebben in de Muziekencyclopedie. Dit overzicht is bedoeld als index en biedt daarom geen volledige opsomming. Als muzikanten ook deel uitmaken van de bezetting van een band die in de encyclopedie staat, zijn de discografische gegevens terug te vinden bij de desbetreffende band.

Foto's Kitty Contana

Audio/Video Kitty Contana

Er is nog geen audio- of videomateriaal aanwezig.
Zelf audio of video toevoegen

Zelf audio of video toevoegen

Muziekencyclopedie.nl op Facebook Muziekencyclopedie.nl op Twitter

reageer