Pop / Rock Dance Hiphop Jazz Wereld Klassiek Hedendaags Podia Festivals Genreboom

KLATSCH!

Overzicht | Biografie | Discografie | Foto's | Audio/Video

Periode

1993 - 2000

Genre

disco

Klatsch!

Alter ego van René ter Horst alias DJ Zki en Gaston Steenkist alias Dobre. Ze gebruiken de naam Klatsch! voor hun disco getinte producties.
Volledige biografie...

Bezetting

René Ter Horst   producer
Gaston Steenkist   producer

Genoemd in de biografie van

1992   Jamez
1992   René et Gaston
1994   Dj Dobre
Meer resultaten... Minder resultaten

Biografie Klatsch!

Alter ego van René ter Horst alias DJ Zki en Gaston Steenkist alias Dobre. Ze gebruiken de naam Klatsch! voor hun disco getinte producties.

1993 - 1994

Met het nummer Oh Boy scoort het duo Dobre en Zki (bekend van ondermeer The Good Men en Rene et Gaston) een vette hit in Nederland. Ook in het buitenland scoort dit nummer. Daarna verschijnen nog de 12"es God Save The Queer en Do It At The Disco, waarna Klatsch! in de koelkast gaat tot 1999.

René et Gaston The Good Men

1999 - 2000

Disco raakt weer in de mode en Klatsch! komt terug met de single What You Need. Daarna verschijnen er nog zes, maar de hitlijsten worden er niet meer mee gehaald. Na Make Me Feel gaat de groep eind 2000 opnieuw de koelkast in.

Discografie Klatsch!

In de discografie worden officiële opnamen die zijn uitgebracht van de betreffende persoon, band of ensemble per soort geluidsdrager chronologisch opgesomd. Meerdere uitgaven binnen hetzelfde jaar staan alfabetisch gerangschikt. Bij Gastbijdragen worden alleen bijdragen gelinkt aan platen van acts die een volledige vermelding hebben in de Muziekencyclopedie. Dit overzicht is bedoeld als index en biedt daarom geen volledige opsomming. Als muzikanten ook deel uitmaken van de bezetting van een band die in de encyclopedie staat, zijn de discografische gegevens terug te vinden bij de desbetreffende band.

Audio/Video Klatsch!

Er is nog geen audio- of videomateriaal aanwezig.
Zelf audio of video toevoegen

Zelf audio of video toevoegen

Muziekencyclopedie.nl op Facebook Muziekencyclopedie.nl op Twitter

reageer