Pop / Rock Dance Hiphop Jazz Wereld Klassiek Hedendaags Podia Festivals Genreboom

LAP OF TIME

Overzicht | Biografie | Discografie | Foto's | Audio/Video

Periode

2006 - 2008

Genre

metal

Online

Hyves

Lap Of Time

Lap Of Time uit Zuid-Holland maakt melodische, progressieve metal, te vergelijken met bands als Dream Theater, Faith No More en Tool. De band valt onder meer op vanwege de bezetting met twee leadzangers die op plaat en live een theatraal element aan de muziek toevoegen. Toetsenist Lasse Dellbrügge is afkomstig ...
Volledige biografie...

Bezetting

Johan Van Den Berg   drums
Gerben Verhaar   zang
Marc Van Der Aar   zang
Jeroen Herlaar   basgitaar
Lasse Dellbrügge   toetsinstrumenten
Meer resultaten... Minder resultaten

Genoemd in de biografie van

2006   Orphanage

Biografie Lap Of Time

Lap Of Time uit Zuid-Holland maakt melodische, progressieve metal, te vergelijken met bands als Dream Theater, Faith No More en Tool. De band valt onder meer op vanwege de bezetting met twee leadzangers die op plaat en live een theatraal element aan de muziek toevoegen. Toetsenist Lasse Dellbrügge is afkomstig uit Orphanage.

Discografie Lap Of Time

In de discografie worden officiële opnamen die zijn uitgebracht van de betreffende persoon, band of ensemble per soort geluidsdrager chronologisch opgesomd. Meerdere uitgaven binnen hetzelfde jaar staan alfabetisch gerangschikt. Bij Gastbijdragen worden alleen bijdragen gelinkt aan platen van acts die een volledige vermelding hebben in de Muziekencyclopedie. Dit overzicht is bedoeld als index en biedt daarom geen volledige opsomming. Als muzikanten ook deel uitmaken van de bezetting van een band die in de encyclopedie staat, zijn de discografische gegevens terug te vinden bij de desbetreffende band.

Audio/Video Lap Of Time

Er is nog geen audio- of videomateriaal aanwezig.
Zelf audio of video toevoegen

Zelf audio of video toevoegen

Muziekencyclopedie.nl op Facebook Muziekencyclopedie.nl op Twitter

reageer