Pop / Rock Dance Hiphop Jazz Wereld Klassiek Hedendaags Podia Festivals Genreboom

LI-ANN

Overzicht | Biografie | Discografie | Foto's | Audio/Video

Periode

2006 - heden

Genre

pop

Li-Ann

Zangeres Li-Ann (Lianne van Groen, Zaandam 17 maart 1985) schrijft zich in voor de talentenjachten Idols en Popstars The Rivals. In Popstars eindigt ze bij de laatste vijf, wat een plek oplevert in de meidenband Raffish. Deze band scoort drie hitsingles, maakt een album en staat onder meer in het ...
Volledige biografie...

Bezetting

Lianne van Groen   zang

Genoemd in de biografie van

2004   Raffish

Biografie Li-Ann

Zangeres Li-Ann (Lianne van Groen, Zaandam 17 maart 1985) schrijft zich in voor de talentenjachten Idols en Popstars The Rivals. In Popstars eindigt ze bij de laatste vijf, wat een plek oplevert in de meidenband Raffish. Deze band scoort drie hitsingles, maakt een album en staat onder meer in het voorprogramma van Backstreet Boys in Ahoy'. Daarna gaat Li-Ann solo verder en ze is vooral in België succesvol met singles die zijn geproduceerd door de Belg Regi Penxten van Milk Inc.

Discografie Li-Ann

In de discografie worden officiële opnamen die zijn uitgebracht van de betreffende persoon, band of ensemble per soort geluidsdrager chronologisch opgesomd. Meerdere uitgaven binnen hetzelfde jaar staan alfabetisch gerangschikt. Bij Gastbijdragen worden alleen bijdragen gelinkt aan platen van acts die een volledige vermelding hebben in de Muziekencyclopedie. Dit overzicht is bedoeld als index en biedt daarom geen volledige opsomming. Als muzikanten ook deel uitmaken van de bezetting van een band die in de encyclopedie staat, zijn de discografische gegevens terug te vinden bij de desbetreffende band.

Audio/Video Li-Ann

Er is nog geen audio- of videomateriaal aanwezig.
Zelf audio of video toevoegen

Zelf audio of video toevoegen

Muziekencyclopedie.nl op Facebook Muziekencyclopedie.nl op Twitter

reageer