Pop / Rock Dance Hiphop Jazz Wereld Klassiek Hedendaags Podia Festivals Genreboom

MC FIT

Overzicht | Biografie | Discografie | Foto's | Audio/Video

Genre

hiphop, rap, tekstschrijver, zang

Online

Facebook

Pseudoniemen

Fit

MC Fit

Platenlabel Top Notch omschrijft MC Fit (Glen Faria) als een hiphop singer/songwriter. Na al een tijd op te treden met hiphopcollectief Flinke Namen komt Fit (zonder MC) in maart 2013 met de single Laat Maar Komen, een gevoelig lied over een gescheiden vader. Op 31 mei 2013 komt zijn ...
Volledige biografie...

Instrumenten

rap, tekstschrijver, zang

Genoemd in de biografie van

2012   Laura Jansen
2013   The Opposites

Biografie MC Fit

Platenlabel Top Notch omschrijft MC Fit (Glen Faria) als een hiphop singer/songwriter. Na al een tijd op te treden met hiphopcollectief Flinke Namen komt Fit (zonder MC) in maart 2013 met de single Laat Maar Komen, een gevoelig lied over een gescheiden vader. Op 31 mei 2013 komt zijn eerste soloalbum uit. Van het nummer Stapje Terug wordt een nieuwe versie op single gezet met zang van Laura Jansen.

In bezetting van

Flinke Namen   rap, tekstschrijver
Mindmenders   rap

Discografie MC Fit

In de discografie worden officiƫle opnamen die zijn uitgebracht van de betreffende persoon, band of ensemble per soort geluidsdrager chronologisch opgesomd. Meerdere uitgaven binnen hetzelfde jaar staan alfabetisch gerangschikt. Bij Gastbijdragen worden alleen bijdragen gelinkt aan platen van acts die een volledige vermelding hebben in de Muziekencyclopedie. Dit overzicht is bedoeld als index en biedt daarom geen volledige opsomming. Als muzikanten ook deel uitmaken van de bezetting van een band die in de encyclopedie staat, zijn de discografische gegevens terug te vinden bij de desbetreffende band.

Foto's MC Fit

Audio/Video MC Fit

Video MC Fit

Fit - Laat Maar Komen ft....
Fit - Laat Maar Komen ft. Jayh
Heeft u ongewenste inhoud gesignaleerd? Maak hier melding van.
Fit - Laat Maar Komen ft. Jayh

Alle video's

Zelf audio of video toevoegen

Muziekencyclopedie.nl op Facebook Muziekencyclopedie.nl op Twitter

reageer