Pop / Rock Dance Hiphop Jazz Wereld Klassiek Hedendaags Podia Festivals Genreboom

MATCH

Overzicht | Biografie | Discografie | Foto's | Audio/Video

Periode

1977 - 1981

Genre

pop

Pseudoniemen

Matchmaker

Match

Na Lucifer richten drummer Henny Huisman en gitarist/zanger Job Netten de Alkmaarse popgroep Match op. In 1977 scoort de groep een hit met de single Maggie's Ambitious Mother. Na het vertrek van zangeres Marja Floris neemt Jolande Netten-Siffels de zang voor haar rekening. Match is vanaf 2002 onder de naam ...
Volledige biografie...

Bezetting

Jaap de Wit   gitaar
Ben Vermeulen   orgel, piano
Henny Huisman   drums
Job Netten   gitaar, zang
Julio Wilson   percussie, zang
Meer resultaten... Minder resultaten

Overige muzikanten

Hans Tonkes   gitaar, zang
Bulent Lyimen   drums
Gerard Biersteker   basgitaar, zang
Ad Wagemaker   orgel, piano
Marika Düster   zang
Meer resultaten... Minder resultaten

Genoemd in de biografie van

1976   Lucifer

Biografie Match

Na Lucifer richten drummer Henny Huisman en gitarist/zanger Job Netten de Alkmaarse popgroep Match op. In 1977 scoort de groep een hit met de single Maggie's Ambitious Mother. Na het vertrek van zangeres Marja Floris neemt Jolande Netten-Siffels de zang voor haar rekening. Match is vanaf 2002 onder de naam Match.fr een Frans/Nederlands trio dat naast Job Netten en Jolande Netten-Siffels bestaat uit bassist Frederic Peltier. Match.fr speelt covers uit de jaren zeventig en tachtig op feesten, campings, bars, clubs en restaurants.

Discografie Match

In de discografie worden officiële opnamen die zijn uitgebracht van de betreffende persoon, band of ensemble per soort geluidsdrager chronologisch opgesomd. Meerdere uitgaven binnen hetzelfde jaar staan alfabetisch gerangschikt. Bij Gastbijdragen worden alleen bijdragen gelinkt aan platen van acts die een volledige vermelding hebben in de Muziekencyclopedie. Dit overzicht is bedoeld als index en biedt daarom geen volledige opsomming. Als muzikanten ook deel uitmaken van de bezetting van een band die in de encyclopedie staat, zijn de discografische gegevens terug te vinden bij de desbetreffende band.

Audio/Video Match

Er is nog geen audio- of videomateriaal aanwezig.
Zelf audio of video toevoegen

Zelf audio of video toevoegen

Muziekencyclopedie.nl op Facebook Muziekencyclopedie.nl op Twitter

reageer