Pop / Rock Dance Hiphop Jazz Wereld Klassiek Hedendaags Podia Festivals Genreboom

MAXIMUM BRAIN DISFUNKTION

Overzicht | Biografie | Discografie | Foto's | Audio/Video

Periode

1994 - 1999

Genre

funk

Maximum Brain Disfunktion

Maximum Brain Disfunktion komt voort uit de Groningse groep What-a-Gig! De funkband brengt in eigen beheer en in beperkte oplage het album True Colors uit. De band treedt voornamelijk op in de eigen regio. Gitarist Richard Hallebeek volgt een opleiding in Los Angeles en groeit uit tot een internationaal gerespecteerd ...
Volledige biografie...

Bezetting

Jaap Bokma   basgitaar
Maarten De Wit   zang
Richard Hallebeek   gitaar
Bart Dalenoord   drums
Willem Nuruwe   basgitaar

Genoemd in de biografie van

1998   Richard Hallebeek

Biografie Maximum Brain Disfunktion

Maximum Brain Disfunktion komt voort uit de Groningse groep What-a-Gig! De funkband brengt in eigen beheer en in beperkte oplage het album True Colors uit. De band treedt voornamelijk op in de eigen regio. Gitarist Richard Hallebeek volgt een opleiding in Los Angeles en groeit uit tot een internationaal gerespecteerd jazzrockgitarist.

Discografie Maximum Brain Disfunktion

In de discografie worden officiƫle opnamen die zijn uitgebracht van de betreffende persoon, band of ensemble per soort geluidsdrager chronologisch opgesomd. Meerdere uitgaven binnen hetzelfde jaar staan alfabetisch gerangschikt. Bij Gastbijdragen worden alleen bijdragen gelinkt aan platen van acts die een volledige vermelding hebben in de Muziekencyclopedie. Dit overzicht is bedoeld als index en biedt daarom geen volledige opsomming. Als muzikanten ook deel uitmaken van de bezetting van een band die in de encyclopedie staat, zijn de discografische gegevens terug te vinden bij de desbetreffende band.

Audio/Video Maximum Brain Disfunktion

Er is nog geen audio- of videomateriaal aanwezig.
Zelf audio of video toevoegen

Zelf audio of video toevoegen

Muziekencyclopedie.nl op Facebook Muziekencyclopedie.nl op Twitter

reageer