Pop / Rock Dance Hiphop Jazz Wereld Klassiek Hedendaags Podia Festivals Genreboom

ME & STUPID

Overzicht | Biografie | Discografie | Foto's | Audio/Video

Me & Stupid in 2011

Periode

2010 - heden

Genre

indie

Me & Stupid

Me & Stupid is een zijproject van Carol van Dijk en Peter Visser van Bettie Serveert. In het kader van het project In A Cabin With nemen zij in 2010 liedjes op in Melbourne, Sydney en Byron Bay, Australië, samen met Russel Hopkinson (You Am I), Ben Salter (The Gin ...
Volledige biografie...

Bezetting

Carol van Dijk   gitaar, zang
Peter Visser   gitaar

Genoemd in de biografie van

2011   Bettie Serveert
2011   Gem

Biografie Me & Stupid

Me & Stupid is een zijproject van Carol van Dijk en Peter Visser van Bettie Serveert. In het kader van het project In A Cabin With nemen zij in 2010 liedjes op in Melbourne, Sydney en Byron Bay, Australië, samen met Russel Hopkinson (You Am I), Ben Salter (The Gin Club), Matt Wicks en Andrew Morris. Na de uitgave van het album januari 2011 doet Me & Stupid in januari en februari een Nederlandse tournee met in het voorprogramma Maurits Westerik (GEM).

Discografie Me & Stupid

In de discografie worden officiële opnamen die zijn uitgebracht van de betreffende persoon, band of ensemble per soort geluidsdrager chronologisch opgesomd. Meerdere uitgaven binnen hetzelfde jaar staan alfabetisch gerangschikt. Bij Gastbijdragen worden alleen bijdragen gelinkt aan platen van acts die een volledige vermelding hebben in de Muziekencyclopedie. Dit overzicht is bedoeld als index en biedt daarom geen volledige opsomming. Als muzikanten ook deel uitmaken van de bezetting van een band die in de encyclopedie staat, zijn de discografische gegevens terug te vinden bij de desbetreffende band.

Foto's Me & Stupid

Audio/Video Me & Stupid

Er is nog geen audio- of videomateriaal aanwezig.
Zelf audio of video toevoegen

Zelf audio of video toevoegen

Muziekencyclopedie.nl op Facebook Muziekencyclopedie.nl op Twitter

reageer