Pop / Rock Dance Hiphop Jazz Wereld Klassiek Hedendaags Podia Festivals Genreboom

MOTHER OF SIN

Overzicht | Biografie | Discografie | Foto's | Audio/Video

Mother Of Sin

Periode

2003 - heden

Genre

metal

Online

Officiële website

Mother Of Sin

Metaformatie rond zanger Eduard Hovinga, zanger van Elegy (1989-1995) en de Deense band Prime Time. Het debuutalbum Apathy (2005) wordt geproduceerd door Dick Kemper (Vandenberg) en verschijnt bij het Italiaanse label Adrenaline/Steelheart. Ontevreden over de distributie en promotie van het label stopt de samenwerking met het label. Kort voor de ...
Volledige biografie...

Bezetting

Gerry de Graaf   drums
Eduard Hovinga   gitaar, zang
Peter Groen   achtergrondzang, basgitaar, toetsinstrumenten

Overige muzikanten

Chris Postma   drums
Johan Hovinga   basgitaar
Remko De Jong   gitaar
Koos van der Velde   drums

Genoemd in de biografie van

2003   Elegy

Concerten & Festivals

i.s.m. Podiuminfo / Festivalinfo

8-12-19, Little Devil, Tilburg

Biografie Mother Of Sin

Metaformatie rond zanger Eduard Hovinga, zanger van Elegy (1989-1995) en de Deense band Prime Time. Het debuutalbum Apathy (2005) wordt geproduceerd door Dick Kemper (Vandenberg) en verschijnt bij het Italiaanse label Adrenaline/Steelheart. Ontevreden over de distributie en promotie van het label stopt de samenwerking met het label. Kort voor de opnamen van het tweede album valt de band in 2006 uit elkaar. Hovinga en De Graaf nemen met zijn tweeën de cd Absolution op. Vanaf de komst van bassist Peter Groen in 2008 treedt Mother Of Sin op als trio.

Discografie Mother Of Sin

In de discografie worden officiële opnamen die zijn uitgebracht van de betreffende persoon, band of ensemble per soort geluidsdrager chronologisch opgesomd. Meerdere uitgaven binnen hetzelfde jaar staan alfabetisch gerangschikt. Bij Gastbijdragen worden alleen bijdragen gelinkt aan platen van acts die een volledige vermelding hebben in de Muziekencyclopedie. Dit overzicht is bedoeld als index en biedt daarom geen volledige opsomming. Als muzikanten ook deel uitmaken van de bezetting van een band die in de encyclopedie staat, zijn de discografische gegevens terug te vinden bij de desbetreffende band.

Foto's Mother Of Sin

Audio/Video Mother Of Sin

Er is nog geen audio- of videomateriaal aanwezig.
Zelf audio of video toevoegen

Zelf audio of video toevoegen

Muziekencyclopedie.nl op Facebook Muziekencyclopedie.nl op Twitter

reageer