Pop / Rock Dance Hiphop Jazz Wereld Klassiek Hedendaags Podia Festivals Genreboom

NATALIE LA ROSE

Overzicht | Biografie | Discografie | Foto's | Audio/Video

Persfoto 2015 (bron: officiële website)

Periode

12-07-1988 - heden

Genre

R&B

Online

Officiële website

Natalie La Rose

De Amsterdamse R&B-zangeres Natalie La Rose vertrekt rond haar twintigste naar Amerika om haar droom van een internationale muziekcarrière te verwezenlijken. Op een feestje stapt ze af op de beroemde Amerikaanse rapper Flo Rida en zegt: "Ik ben Natalie La Rose en wij gaan met elkaar werken." Ze mag met ...
Volledige biografie...

Biografie Natalie La Rose

De Amsterdamse R&B-zangeres Natalie La Rose vertrekt rond haar twintigste naar Amerika om haar droom van een internationale muziekcarrière te verwezenlijken. Op een feestje stapt ze af op de beroemde Amerikaanse rapper Flo Rida en zegt: "Ik ben Natalie La Rose en wij gaan met elkaar werken." Ze mag met hem mee op tournee en hij biedt haar een contract aan. Het nummer Somebody (gebaseerd op I Wanna Dance With Somebody van Whitney Houston) wordt begin 2015 een top 10-hit in Amerika. Pas daarna scoort ze met het nummer in Nederland.

Discografie Natalie La Rose

In de discografie worden officiële opnamen die zijn uitgebracht van de betreffende persoon, band of ensemble per soort geluidsdrager chronologisch opgesomd. Meerdere uitgaven binnen hetzelfde jaar staan alfabetisch gerangschikt. Bij Gastbijdragen worden alleen bijdragen gelinkt aan platen van acts die een volledige vermelding hebben in de Muziekencyclopedie. Dit overzicht is bedoeld als index en biedt daarom geen volledige opsomming. Als muzikanten ook deel uitmaken van de bezetting van een band die in de encyclopedie staat, zijn de discografische gegevens terug te vinden bij de desbetreffende band.

Foto's Natalie La Rose

Audio/Video Natalie La Rose

Video Natalie La Rose

Natalie La Rose - Somebod...
Natalie La Rose - Somebody ft. Jeremih
Heeft u ongewenste inhoud gesignaleerd? Maak hier melding van.
Natalie La Rose - Somebody ft. Jeremih

Alle video's

Zelf audio of video toevoegen

Muziekencyclopedie.nl op Facebook Muziekencyclopedie.nl op Twitter

reageer