Pop / Rock Dance Hiphop Jazz Wereld Klassiek Hedendaags Podia Festivals Genreboom

NIGHTPORTER

Overzicht | Biografie | Discografie | Foto's | Audio/Video

Periode

2007 - heden

Genre

singer-songwriter

Nightporter

Nightporter is een project rondom Mark Ritsema (Spasmodique, Raskolnikov). De band is live te zien met bijdragen van o.a. Eric Lensink (bas/piano) en Jeroen Tenty (Hammond). Eind 2007 wordt het album In A Valley Of Wolves met producer Jules Otto (Mescaline) opgenomen in Portugal in de studio van de vermaarde ...
Volledige biografie...

Bezetting

Mark Ritsema   componist, gitaar, tekstschrijver, zang
Dany Lademacher   gitaar

Genoemd in de biografie van

2007   Raskolnikov

Biografie Nightporter

Nightporter is een project rondom Mark Ritsema (Spasmodique, Raskolnikov). De band is live te zien met bijdragen van o.a. Eric Lensink (bas/piano) en Jeroen Tenty (Hammond). Eind 2007 wordt het album In A Valley Of Wolves met producer Jules Otto (Mescaline) opgenomen in Portugal in de studio van de vermaarde rockster Rui Veloso en met hulp van Portugese muzikanten en gitarist Dany Lademacher.

Discografie Nightporter

In de discografie worden officiƫle opnamen die zijn uitgebracht van de betreffende persoon, band of ensemble per soort geluidsdrager chronologisch opgesomd. Meerdere uitgaven binnen hetzelfde jaar staan alfabetisch gerangschikt. Bij Gastbijdragen worden alleen bijdragen gelinkt aan platen van acts die een volledige vermelding hebben in de Muziekencyclopedie. Dit overzicht is bedoeld als index en biedt daarom geen volledige opsomming. Als muzikanten ook deel uitmaken van de bezetting van een band die in de encyclopedie staat, zijn de discografische gegevens terug te vinden bij de desbetreffende band.

Audio/Video Nightporter

Er is nog geen audio- of videomateriaal aanwezig.
Zelf audio of video toevoegen

Zelf audio of video toevoegen

Muziekencyclopedie.nl op Facebook Muziekencyclopedie.nl op Twitter

reageer