Pop / Rock Dance Hiphop Jazz Wereld Klassiek Hedendaags Podia Festivals Genreboom

NORMA JEAN

Overzicht | Biografie | Discografie | Foto's | Audio/Video

Norma Jean

Periode

1999 - 2005

Genre

lo-fi, rock

Norma Jean

Melodieuze lo-fi uit Amsterdam met muzikanten uit o.a. Bingo Trappers, The Heights en Seedling. Werkt onder productionele leiding van Henk Jonkers (ex-Fatal Flowers) aan een debuutalbum, maar gaat voortijdig in april 2005 vriendschappelijk uit elkaar. Zangeres Marloes van Asselt en Mariken Smit (ex-Seedling) gaan verder met TomCat. Van Asselt vormt ...
Volledige biografie...

Bezetting

Mariken Smit   drums
Jan Schenk   gitaar
Marloes van Asselt   gitaar, zang
Remco Mooijekind   basgitaar

Overige muzikanten

Marc van der Holst   drums

Genoemd in de biografie van

2004   Seedling

Biografie Norma Jean

Melodieuze lo-fi uit Amsterdam met muzikanten uit o.a. Bingo Trappers, The Heights en Seedling. Werkt onder productionele leiding van Henk Jonkers (ex-Fatal Flowers) aan een debuutalbum, maar gaat voortijdig in april 2005 vriendschappelijk uit elkaar. Zangeres Marloes van Asselt en Mariken Smit (ex-Seedling) gaan verder met TomCat. Van Asselt vormt daarnaast samen met Wim Elzinga (ex-Bingo Trappers) and George Oostdijk (ex-Jack Of Hearts) The Tails. De rest van Norma Jean gaat verder onder de naam Hospital Bombers.

Discografie Norma Jean

In de discografie worden officiƫle opnamen die zijn uitgebracht van de betreffende persoon, band of ensemble per soort geluidsdrager chronologisch opgesomd. Meerdere uitgaven binnen hetzelfde jaar staan alfabetisch gerangschikt. Bij Gastbijdragen worden alleen bijdragen gelinkt aan platen van acts die een volledige vermelding hebben in de Muziekencyclopedie. Dit overzicht is bedoeld als index en biedt daarom geen volledige opsomming. Als muzikanten ook deel uitmaken van de bezetting van een band die in de encyclopedie staat, zijn de discografische gegevens terug te vinden bij de desbetreffende band.

Foto's Norma Jean

Audio/Video Norma Jean

Er is nog geen audio- of videomateriaal aanwezig.
Zelf audio of video toevoegen

Zelf audio of video toevoegen

Muziekencyclopedie.nl op Facebook Muziekencyclopedie.nl op Twitter

reageer