Pop / Rock Dance Hiphop Jazz Wereld Klassiek Hedendaags Podia Festivals Genreboom

OOOO

Overzicht | Biografie | Discografie | Foto's | Audio/Video

Periode

2012 - heden

OOOO

Het multimediaproject OOOO bestaat uit geïmproviseerde muziek, dans en film. Het kwartet onderzoekt waar de verschillende disciplines elkaar treffen en met elkaar in botsing komen. OOOO bestaat uit violist Oene van Geel (o.a. Zapp 4), toetsenist Tony Roe en moderne danser Kenzo Kusuda. De uit Turkije afkomstige klarinettist Oğuz Büyükberber ...
Volledige biografie...

Bezetting

Oene van Geel   elektronica, viool
Oğuz Büyükberber   basklarinet, elektronica, klarinet
Tony Roe   elektronica, piano

Genoemd in de biografie van

2012   Oene van Geel

Biografie OOOO

Het multimediaproject OOOO bestaat uit geïmproviseerde muziek, dans en film. Het kwartet onderzoekt waar de verschillende disciplines elkaar treffen en met elkaar in botsing komen. OOOO bestaat uit violist Oene van Geel (o.a. Zapp 4), toetsenist Tony Roe en moderne danser Kenzo Kusuda. De uit Turkije afkomstige klarinettist Oğuz Büyükberber verzorgt tevens de visuals.

In de discografie worden officiële opnamen die zijn uitgebracht van de betreffende persoon, band of ensemble per soort geluidsdrager chronologisch opgesomd. Meerdere uitgaven binnen hetzelfde jaar staan alfabetisch gerangschikt. Bij Gastbijdragen worden alleen bijdragen gelinkt aan platen van acts die een volledige vermelding hebben in de Muziekencyclopedie. Dit overzicht is bedoeld als index en biedt daarom geen volledige opsomming. Als muzikanten ook deel uitmaken van de bezetting van een band die in de encyclopedie staat, zijn de discografische gegevens terug te vinden bij de desbetreffende band.

Audio/Video OOOO

Er is nog geen audio- of videomateriaal aanwezig.
Zelf audio of video toevoegen

Zelf audio of video toevoegen

Muziekencyclopedie.nl op Facebook Muziekencyclopedie.nl op Twitter

reageer