Pop / Rock Dance Hiphop Jazz Wereld Klassiek Hedendaags Podia Festivals Genreboom

OLIVIER WEITER

Overzicht | Biografie | Discografie | Foto's | Audio/Video

Persfoto Olivier Weiter

Periode

1987 - heden

Genre

DJ, techno

Online

Officiële website

Olivier Weiter

Olivier Weiter (1987) is een DJ geboren in Leiden. Hij begint zijn carrière in 2007 bij de Shoeless-feesten in Amsterdam. Zijn stijl is techno met melodische invloeden. Hij ontwikkelt het WEITER concept waarmee zijn eigen (uitverkochte) avonden houdt in de Amsterdamse Paradiso en in 2013 een eigen stage ...
Volledige biografie...

Concerten & Festivals

i.s.m. Podiuminfo / Festivalinfo

14-9-19, Into the Woods, Amersfoort
16-10-19, Amsterdam Dance Event, Amsterdam

Biografie Olivier Weiter

Olivier Weiter (1987) is een DJ geboren in Leiden. Hij begint zijn carrière in 2007 bij de Shoeless-feesten in Amsterdam. Zijn stijl is techno met melodische invloeden. Hij ontwikkelt het WEITER concept waarmee zijn eigen (uitverkochte) avonden houdt in de Amsterdamse Paradiso en in 2013 een eigen stage krijgt op Mysteryland. Hij draait in clubs op Ibiza en de Amerikaanse en Chileense edities van Mysteryland. In 2014 heeft zijn WEITER-stage op dancefestival op Amsterdam Open Air.

In de discografie worden officiële opnamen die zijn uitgebracht van de betreffende persoon, band of ensemble per soort geluidsdrager chronologisch opgesomd. Meerdere uitgaven binnen hetzelfde jaar staan alfabetisch gerangschikt. Bij Gastbijdragen worden alleen bijdragen gelinkt aan platen van acts die een volledige vermelding hebben in de Muziekencyclopedie. Dit overzicht is bedoeld als index en biedt daarom geen volledige opsomming. Als muzikanten ook deel uitmaken van de bezetting van een band die in de encyclopedie staat, zijn de discografische gegevens terug te vinden bij de desbetreffende band.

Foto's Olivier Weiter

Audio/Video Olivier Weiter

Er is nog geen audio- of videomateriaal aanwezig.
Zelf audio of video toevoegen

Zelf audio of video toevoegen

Muziekencyclopedie.nl op Facebook Muziekencyclopedie.nl op Twitter

reageer