Pop / Rock Dance Hiphop Jazz Wereld Klassiek Hedendaags Podia Festivals Genreboom

PETER COOK

Overzicht | Biografie | Discografie | Foto's | Audio/Video

Periode

1975 - heden

Genre

pop

Peter Cook

Peter Kok vormt in de periode 1969-1974 samen met Rink Groeneveld het duo Greenfield & Cook. Daarna wordt hij manager van Euson met wie hij in 1977 naar de Verenigde Staten verhuist. Vanaf 1978 is hij in Chili samen met Euson eigenaar van de productiemaatschappij P.J. Productions. Op hun eigen ...
Volledige biografie...

Bezetting

Peter Kok   gitaar, zang

Genoemd in de biografie van

1974   Greenfield & Cook

Biografie Peter Cook

Peter Kok vormt in de periode 1969-1974 samen met Rink Groeneveld het duo Greenfield & Cook. Daarna wordt hij manager van Euson met wie hij in 1977 naar de Verenigde Staten verhuist. Vanaf 1978 is hij in Chili samen met Euson eigenaar van de productiemaatschappij P.J. Productions. Op hun eigen label brengen ze eigen platen en die van Chileense artiesten uit.

Discografie Peter Cook

In de discografie worden officiƫle opnamen die zijn uitgebracht van de betreffende persoon, band of ensemble per soort geluidsdrager chronologisch opgesomd. Meerdere uitgaven binnen hetzelfde jaar staan alfabetisch gerangschikt. Bij Gastbijdragen worden alleen bijdragen gelinkt aan platen van acts die een volledige vermelding hebben in de Muziekencyclopedie. Dit overzicht is bedoeld als index en biedt daarom geen volledige opsomming. Als muzikanten ook deel uitmaken van de bezetting van een band die in de encyclopedie staat, zijn de discografische gegevens terug te vinden bij de desbetreffende band.

Audio/Video Peter Cook

Er is nog geen audio- of videomateriaal aanwezig.
Zelf audio of video toevoegen

Zelf audio of video toevoegen

Muziekencyclopedie.nl op Facebook Muziekencyclopedie.nl op Twitter

reageer