Pop / Rock Dance Hiphop Jazz Wereld Klassiek Hedendaags Podia Festivals Genreboom

PIM WOUDENBERG

Overzicht | Biografie | Discografie | Foto's | Audio/Video

Genre

engineer

Pim Woudenberg

Geluidstechnicus Pim Woudenberg is samen met Frans de Brouwer met het bedrijf Total Stage Technics ruim dertig jaar lang een belangrijke schakel in het Eindhovense muziekleven. De onderneming verhuurt en installeert jarenlang onder meer geluids- en lichtapparatuur voor concerten en andere evenementen. Ook later beroemd geworden bands als Slayer en ...
Volledige biografie...

Instrumenten

engineer

Biografie Pim Woudenberg

Geluidstechnicus Pim Woudenberg is samen met Frans de Brouwer met het bedrijf Total Stage Technics ruim dertig jaar lang een belangrijke schakel in het Eindhovense muziekleven. De onderneming verhuurt en installeert jarenlang onder meer geluids- en lichtapparatuur voor concerten en andere evenementen. Ook later beroemd geworden bands als Slayer en Sepultura werken met apparatuur van Total Stage Technics. Als in 2011 bekend wordt dat Woudenberg ernstig ziek is, organiseren Eindhovense muzikanten op 23 december 2011 in café Altstadt het Total Stage Tribute Festival waaraan belangeloos wordt meegewerkt door onder anderen Bertus Borgers, Ad van Meurs (The Watchman), Candybar Planet, Denvis, Armand en Flyin' Spiderz.

In bezetting van

Bots   engineer
The New Electric Chamber Music Ensemble   engineer

In de discografie worden officiële opnamen die zijn uitgebracht van de betreffende persoon, band of ensemble per soort geluidsdrager chronologisch opgesomd. Meerdere uitgaven binnen hetzelfde jaar staan alfabetisch gerangschikt. Bij Gastbijdragen worden alleen bijdragen gelinkt aan platen van acts die een volledige vermelding hebben in de Muziekencyclopedie. Dit overzicht is bedoeld als index en biedt daarom geen volledige opsomming. Als muzikanten ook deel uitmaken van de bezetting van een band die in de encyclopedie staat, zijn de discografische gegevens terug te vinden bij de desbetreffende band.

Audio/Video Pim Woudenberg

Er is nog geen audio- of videomateriaal aanwezig.
Zelf audio of video toevoegen

Zelf audio of video toevoegen

Muziekencyclopedie.nl op Facebook Muziekencyclopedie.nl op Twitter

reageer