Pop / Rock Dance Hiphop Jazz Wereld Klassiek Hedendaags Podia Festivals Genreboom

POELS & GIESEN

Overzicht | Biografie | Discografie | Foto's | Audio/Video

Poels & Giesen

Periode

2003 - 2005

Genre

Nederlandstalig, rock

Poels & Giesen

In januari 2004 verschijnt Holland America Lijn, een Nederlandstalige cd van Jack Poels samen met de Utrechtse muzikant Leon Giesen uit Toontje Lager en Captain Gumbo. De twee muzikanten kennen elkaar al twintig jaar. Giesen maakte ooit een film over Rowwen Hèze en Poels werkte ooit mee aan het project ...
Volledige biografie...

Bezetting

Leon Giesen   basgitaar, zang
Jack Poels   gitaar, zang

Overige muzikanten

Roel Spanjers   orgel, piano
Jac Bico   gitaar
Arthur Bont   drums

Genoemd in de biografie van

2003   Roel Spanjers
2004   Rowwen Hèze
2004   Toontje Lager

Biografie Poels & Giesen

In januari 2004 verschijnt Holland America Lijn, een Nederlandstalige cd van Jack Poels samen met de Utrechtse muzikant Leon Giesen uit Toontje Lager en Captain Gumbo. De twee muzikanten kennen elkaar al twintig jaar. Giesen maakte ooit een film over Rowwen Hèze en Poels werkte ooit mee aan het project Mondo Leone van Giesen. Holland America Lijn is ook te horen in Nederlandse theaters met in de begeleidingsband Jac Bico (gitaar), Arthur Bont (drums) en als speciale gast Roel Spanjers (Hammond en piano).

Discografie Poels & Giesen

In de discografie worden officiële opnamen die zijn uitgebracht van de betreffende persoon, band of ensemble per soort geluidsdrager chronologisch opgesomd. Meerdere uitgaven binnen hetzelfde jaar staan alfabetisch gerangschikt. Bij Gastbijdragen worden alleen bijdragen gelinkt aan platen van acts die een volledige vermelding hebben in de Muziekencyclopedie. Dit overzicht is bedoeld als index en biedt daarom geen volledige opsomming. Als muzikanten ook deel uitmaken van de bezetting van een band die in de encyclopedie staat, zijn de discografische gegevens terug te vinden bij de desbetreffende band.

Foto's Poels & Giesen

Audio/Video Poels & Giesen

Er is nog geen audio- of videomateriaal aanwezig.
Zelf audio of video toevoegen

Zelf audio of video toevoegen

Muziekencyclopedie.nl op Facebook Muziekencyclopedie.nl op Twitter

reageer