Pop / Rock Dance Hiphop Jazz Wereld Klassiek Hedendaags Podia Festivals Genreboom

REAL ESTATE

Overzicht | Biografie | Discografie | Foto's | Audio/Video

Periode

1994 - 1995

Genre

coverbands, pop

Real Estate

Real Estate is bestaat uit moeder en dochter Eize en Monique Bakker. Op initiatief van blueszangeres Eize Bakker brengen ze in 1995 een single uit met eigentijdse bewerkingen van House For Sale en This Ole House. Monique Bakker zingt vervolgens in de bands Mendoza Dance Parti, U-Gene & Oh-Jay en ...
Volledige biografie...

Bezetting

Monique Bakker   zang
Eize Bakker   zang

Genoemd in de biografie van

1995   Moon Baker

Concerten & Festivals

i.s.m. Podiuminfo / Festivalinfo

16-6-20, Botanique, Brussel
21-6-20, TivoliVredenburg, Utrecht

Biografie Real Estate

Real Estate is bestaat uit moeder en dochter Eize en Monique Bakker. Op initiatief van blueszangeres Eize Bakker brengen ze in 1995 een single uit met eigentijdse bewerkingen van House For Sale en This Ole House. Monique Bakker zingt vervolgens in de bands Mendoza Dance Parti, U-Gene & Oh-Jay en Candy Dulfer's Funky Stuff waarna ze vanaf 2006 solo platen uitbrengt onder de naam Moon Baker.

Discografie Real Estate

In de discografie worden officiƫle opnamen die zijn uitgebracht van de betreffende persoon, band of ensemble per soort geluidsdrager chronologisch opgesomd. Meerdere uitgaven binnen hetzelfde jaar staan alfabetisch gerangschikt. Bij Gastbijdragen worden alleen bijdragen gelinkt aan platen van acts die een volledige vermelding hebben in de Muziekencyclopedie. Dit overzicht is bedoeld als index en biedt daarom geen volledige opsomming. Als muzikanten ook deel uitmaken van de bezetting van een band die in de encyclopedie staat, zijn de discografische gegevens terug te vinden bij de desbetreffende band.

Audio/Video Real Estate

Er is nog geen audio- of videomateriaal aanwezig.
Zelf audio of video toevoegen

Zelf audio of video toevoegen

Muziekencyclopedie.nl op Facebook Muziekencyclopedie.nl op Twitter

reageer