Pop / Rock Dance Hiphop Jazz Wereld Klassiek Hedendaags Podia Festivals Genreboom

REPOMEN

Overzicht | Biografie | Discografie | Foto's | Audio/Video

Periode

2007 - heden

Genre

stonerrock

Online

Officiële website

Repomen

De stonerband Repomen is een gelegenheidsproject uit Eindhoven van Peter van Elderen (Peter Pan Speedrock) samen met drie leden uit de band Borehole. Het eerste officiële optreden is in het voorprogramma van Hermano in de Effenaar te Eindhoven. Repomen staat ook geprogrammeerd op de dertiende editie van het festival Roadburn ...
Volledige biografie...

Bezetting

Mories   gitaar
Peter Van Elderen   basgitaar
Roel Aben   gitaar
Miriam Bekkers   drums

Genoemd in de biografie van

2007   Peter Pan Speedrock

Biografie Repomen

De stonerband Repomen is een gelegenheidsproject uit Eindhoven van Peter van Elderen (Peter Pan Speedrock) samen met drie leden uit de band Borehole. Het eerste officiële optreden is in het voorprogramma van Hermano in de Effenaar te Eindhoven. Repomen staat ook geprogrammeerd op de dertiende editie van het festival Roadburn (april 2008) waar de band een eerste 10'' presenteert.

Discografie Repomen

In de discografie worden officiële opnamen die zijn uitgebracht van de betreffende persoon, band of ensemble per soort geluidsdrager chronologisch opgesomd. Meerdere uitgaven binnen hetzelfde jaar staan alfabetisch gerangschikt. Bij Gastbijdragen worden alleen bijdragen gelinkt aan platen van acts die een volledige vermelding hebben in de Muziekencyclopedie. Dit overzicht is bedoeld als index en biedt daarom geen volledige opsomming. Als muzikanten ook deel uitmaken van de bezetting van een band die in de encyclopedie staat, zijn de discografische gegevens terug te vinden bij de desbetreffende band.

Audio/Video Repomen

Er is nog geen audio- of videomateriaal aanwezig.
Zelf audio of video toevoegen

Zelf audio of video toevoegen

Muziekencyclopedie.nl op Facebook Muziekencyclopedie.nl op Twitter

reageer