Pop / Rock Dance Hiphop Jazz Wereld Klassiek Hedendaags Podia Festivals Genreboom

RUBBER

Overzicht | Biografie | Discografie | Foto's | Audio/Video

Rubber

Periode

1997 - heden

Genre

coverbands, Nederlandstalig, pop, rock

Online

Officiƫle website

Rubber

Rubber is een Amsterdamse coverband die succesvol in binnen- en buitenland optreedt met standaardrepertoire als Paradise By The Dashboard Light, Bohemian Rhapsody en De Vlieger afgewisseld met steviger werk van onder meer The Offspring, Green Day en Queens of the Stone Age. Hun shows trekken volle zalen in de hoofdstad.
Volledige biografie...

Bezetting

Carline Kepel   zang
David Tesselaar   basgitaar
Serge Jongman   drums
David Aferiat   gitaar
Caspar Koenis   zang
Meer resultaten... Minder resultaten

Overige muzikanten

Sally Mometti   zang
Patricia Laisina   zang

Biografie Rubber

Rubber is een Amsterdamse coverband die succesvol in binnen- en buitenland optreedt met standaardrepertoire als Paradise By The Dashboard Light, Bohemian Rhapsody en De Vlieger afgewisseld met steviger werk van onder meer The Offspring, Green Day en Queens of the Stone Age. Hun shows trekken volle zalen in de hoofdstad. De band probeert daarnaast aan de weg te timmeren met zelfgeschreven songmateriaal. Hun single Dan Gaan De Lichten Uit bereikt in 2003 de 73ste plaats van de Mega Top 100. In 2007 viert de band het tienjarig bestaan onder meer met een optreden in de Melkweg in november en de uitgave van minialbum met zeven eigen nummers.

Discografie Rubber

In de discografie worden officiƫle opnamen die zijn uitgebracht van de betreffende persoon, band of ensemble per soort geluidsdrager chronologisch opgesomd. Meerdere uitgaven binnen hetzelfde jaar staan alfabetisch gerangschikt. Bij Gastbijdragen worden alleen bijdragen gelinkt aan platen van acts die een volledige vermelding hebben in de Muziekencyclopedie. Dit overzicht is bedoeld als index en biedt daarom geen volledige opsomming. Als muzikanten ook deel uitmaken van de bezetting van een band die in de encyclopedie staat, zijn de discografische gegevens terug te vinden bij de desbetreffende band.

Foto's Rubber

Audio/Video Rubber

Er is nog geen audio- of videomateriaal aanwezig.
Zelf audio of video toevoegen

Zelf audio of video toevoegen

Muziekencyclopedie.nl op Facebook Muziekencyclopedie.nl op Twitter

reageer