Pop / Rock Dance Hiphop Jazz Wereld Klassiek Hedendaags Podia Festivals Genreboom

SANDRA VANREYS

Overzicht | Biografie | Discografie | Foto's | Audio/Video

Periode

1964 - heden

Genre

country, zang

Sandra Vanreys

Sandra Vanreys (11 september 1964) is een toonaangevende countryzangeres uit Aalten die al jaren populair is bij countryminnend Nederland. Zij is inmiddels acht keer uitgeroepen tot beste countryzangeres van Nederland door lezers van het maandblad Country Gazette. Tevens is zij uitverkozen tot nummer een millennium countryzangeres van Nederland. Naast Engelstalig ...
Volledige biografie...

Instrumenten

zang

Genoemd in de biografie van

2002   Ruud Hermans
2002   Savannah

Biografie Sandra Vanreys

Sandra Vanreys (11 september 1964) is een toonaangevende countryzangeres uit Aalten die al jaren populair is bij countryminnend Nederland. Zij is inmiddels acht keer uitgeroepen tot beste countryzangeres van Nederland door lezers van het maandblad Country Gazette. Tevens is zij uitverkozen tot nummer een millennium countryzangeres van Nederland. Naast Engelstalig werk verschijnt neemt zij ook nummers in het Nederlands en in het Duits op. Zij toert door verschillende Europese landen en in Canada en Noord-Amerika waar zij tevens op de televisie te zien is geweest. In de Achterhoek is tevens nog een trein naar haar vernoemd.

Discografie Sandra Vanreys

In de discografie worden officiƫle opnamen die zijn uitgebracht van de betreffende persoon, band of ensemble per soort geluidsdrager chronologisch opgesomd. Meerdere uitgaven binnen hetzelfde jaar staan alfabetisch gerangschikt. Bij Gastbijdragen worden alleen bijdragen gelinkt aan platen van acts die een volledige vermelding hebben in de Muziekencyclopedie. Dit overzicht is bedoeld als index en biedt daarom geen volledige opsomming. Als muzikanten ook deel uitmaken van de bezetting van een band die in de encyclopedie staat, zijn de discografische gegevens terug te vinden bij de desbetreffende band.

Audio/Video Sandra Vanreys

Er is nog geen audio- of videomateriaal aanwezig.
Zelf audio of video toevoegen

Zelf audio of video toevoegen

Muziekencyclopedie.nl op Facebook Muziekencyclopedie.nl op Twitter

reageer