Pop / Rock Dance Hiphop Jazz Wereld Klassiek Hedendaags Podia Festivals Genreboom

SANDY KANDAU

Overzicht | Biografie | Discografie | Foto's | Audio/Video

Sandy Kandau

Periode

1970 - heden

Genre

pop, zang

Sandy Kandau

Voormalig achtergrondzangeres bij René Froger en Candy Dulfer (1991-1993). In de jaren tachtig maakt zij onder de artiestennaam Sandy Rachel al enkele singles. In 1993 gaat zij solo onder haar eigen naam verder. In 2004 is ze ook te zien als actrice in Onderweg Naar Morgen. Ze vormt met Daniëlle ...
Volledige biografie...

Instrumenten

zang

Genoemd in de biografie van

1994   Candy Dulfer

Biografie Sandy Kandau

Voormalig achtergrondzangeres bij René Froger en Candy Dulfer (1991-1993). In de jaren tachtig maakt zij onder de artiestennaam Sandy Rachel al enkele singles. In 1993 gaat zij solo onder haar eigen naam verder. In 2004 is ze ook te zien als actrice in Onderweg Naar Morgen. Ze vormt met Daniëlle Mulder (ex-René Froger, ex-Indigo) het zangduo Butterfly.

Discografie Sandy Kandau

In de discografie worden officiële opnamen die zijn uitgebracht van de betreffende persoon, band of ensemble per soort geluidsdrager chronologisch opgesomd. Meerdere uitgaven binnen hetzelfde jaar staan alfabetisch gerangschikt. Bij Gastbijdragen worden alleen bijdragen gelinkt aan platen van acts die een volledige vermelding hebben in de Muziekencyclopedie. Dit overzicht is bedoeld als index en biedt daarom geen volledige opsomming. Als muzikanten ook deel uitmaken van de bezetting van een band die in de encyclopedie staat, zijn de discografische gegevens terug te vinden bij de desbetreffende band.

Foto's Sandy Kandau

Audio/Video Sandy Kandau

Er is nog geen audio- of videomateriaal aanwezig.
Zelf audio of video toevoegen

Zelf audio of video toevoegen

Muziekencyclopedie.nl op Facebook Muziekencyclopedie.nl op Twitter

reageer