Pop / Rock Dance Hiphop Jazz Wereld Klassiek Hedendaags Podia Festivals Genreboom

SOLOMON KANE

Overzicht | Biografie | Discografie | Foto's | Audio/Video

Solomon Kane in 1977

Periode

1976 - 1977

Solomon Kane

Jan 'Jay' van Feggelen uit de Utrechtse band Park Lane brengt in 1976 voor CBS in Portugal onder de naam Solomon Kane de single Connection uit. De A-kant is een cover van The Rolling Stones en de B-kant I'm Gonna Quit You is door Solomon Kane geschreven samen met producer ...
Volledige biografie...

Bezetting

Jan van Feggelen   zang

Genoemd in de biografie van

1978   Bodine

Biografie Solomon Kane

Jan 'Jay' van Feggelen uit de Utrechtse band Park Lane brengt in 1976 voor CBS in Portugal onder de naam Solomon Kane de single Connection uit. De A-kant is een cover van The Rolling Stones en de B-kant I'm Gonna Quit You is door Solomon Kane geschreven samen met producer Albert Hol. Van Feggelen zingt vervolgens van 1978 tot 1981 in hardrockband Bodine. In de jaren negentig levert hij bijdragen op twee albums van Ayreon (Arjen Lucassen) en in het nieuwe millenium is hij voorman van rockcoverband Temporary Jones.

Discografie Solomon Kane

In de discografie worden officiƫle opnamen die zijn uitgebracht van de betreffende persoon, band of ensemble per soort geluidsdrager chronologisch opgesomd. Meerdere uitgaven binnen hetzelfde jaar staan alfabetisch gerangschikt. Bij Gastbijdragen worden alleen bijdragen gelinkt aan platen van acts die een volledige vermelding hebben in de Muziekencyclopedie. Dit overzicht is bedoeld als index en biedt daarom geen volledige opsomming. Als muzikanten ook deel uitmaken van de bezetting van een band die in de encyclopedie staat, zijn de discografische gegevens terug te vinden bij de desbetreffende band.

Foto's Solomon Kane

Audio/Video Solomon Kane

Er is nog geen audio- of videomateriaal aanwezig.
Zelf audio of video toevoegen

Zelf audio of video toevoegen

Muziekencyclopedie.nl op Facebook Muziekencyclopedie.nl op Twitter

reageer