Pop / Rock Dance Hiphop Jazz Wereld Klassiek Hedendaags Podia Festivals Genreboom

STEF CLASSENS

Overzicht | Biografie | Discografie | Foto's | Audio/Video

Stef Classens in 2014 (Bron website Beste Singer-Songwriters van Nederland)

Periode

1993 - heden

Genre

singer-songwriter

Online

Officiële website

Stef Classens

Stef Classens (1993) wint in 2014 De Beste Singer-Songwriter van Nederland, de tv-talentenjacht van dj Giel Beelen. Zijn auditienummer She Will Help You Out gaat over zijn vriendin Evi, zijn steun en toeverlaat. "Toen ik me down voelde ontmoette ik haar en zij heeft me heel erg geholpen," aldus de ...
Volledige biografie...

Biografie Stef Classens

Stef Classens (1993) wint in 2014 De Beste Singer-Songwriter van Nederland, de tv-talentenjacht van dj Giel Beelen. Zijn auditienummer She Will Help You Out gaat over zijn vriendin Evi, zijn steun en toeverlaat. "Toen ik me down voelde ontmoette ik haar en zij heeft me heel erg geholpen," aldus de zanger. Eén van zijn favoriete artiesten is John Mayer maar ook vindt hij inspiratie in Ed Sheeran en Ben Howard. Na het winnen van De Beste Singer-Songwriter van Nederland geeft hij een aantal soloconcerten in het najaar van 2014, onder andere op het Songbird Festival in Rotterdam.

Discografie Stef Classens

In de discografie worden officiële opnamen die zijn uitgebracht van de betreffende persoon, band of ensemble per soort geluidsdrager chronologisch opgesomd. Meerdere uitgaven binnen hetzelfde jaar staan alfabetisch gerangschikt. Bij Gastbijdragen worden alleen bijdragen gelinkt aan platen van acts die een volledige vermelding hebben in de Muziekencyclopedie. Dit overzicht is bedoeld als index en biedt daarom geen volledige opsomming. Als muzikanten ook deel uitmaken van de bezetting van een band die in de encyclopedie staat, zijn de discografische gegevens terug te vinden bij de desbetreffende band.

Foto's Stef Classens

Audio/Video Stef Classens

Video Stef Classens

Stef Classens: She Will H...
Stef Classens: She Will Help You Out - De Beste Singer-Songwriter
Heeft u ongewenste inhoud gesignaleerd? Maak hier melding van.
Stef Classens: She Will Help You Out - De Beste Singer-Songwriter

Alle video's

Zelf audio of video toevoegen

Muziekencyclopedie.nl op Facebook Muziekencyclopedie.nl op Twitter

reageer